Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Mazda i Ballerup og Tåstrup

Når du får udført service på din Mazda på vores frie værksteder i Ballerup og Tåstrup, får du kvalitetsarbejde og service i topklasse.

Du får ligeledes adgang til vores mange kundefordele og selvfølgelig lave tyske værkstedspriser.

Op til 40% billigere med tyske værkstedspriser

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Derudover får du på vores værksteder god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Mazda serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Bevares fabriksgarantien?

Ja! Når du får udført service i henhold til fabrikkens anvisninger, så garanterer vi, at du bevarer din Mazda fabriksgaranti 100%.

Skorstensgaard udfører alle opgaver ifølge fabrikkens forskrifter, og vi udfylder den samme dokumentation og de samme tjekskemaer som mærkeværkstedet.

Kvaliteten på vores værksteder i Ballerup og Tåstrup er i top, og derfor tør vi godt garantere, at du bevarer din bils fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi.

Gratis vejhjælp i hele landet

Hos Skorstensgaard skal det være nemt at være kunde. Det mener vi også gælder, når du oplever problemer med bilen som eksempelvis punktering eller motorstop.

Derfor giver vi dig gratis vejhjælp i hele Danmark, når du får udført service hos os. Vi kalder det mobilitetsservice, og det betyder at du kan få bilen transporteret til et af vores værksteder, når den ikke kan køre selv.

Du har selvfølgelig mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Altid gratis kaffe og WiFi

Du har altid adgang til fri kaffe, te eller en kold kildevand, samtidig med du slapper af foran vores tv eller bruger det gratis WiFi, når du venter på din bil. Du har også mulighed for at cykle en tur på vores kundecykel.

Bestil værkstedstid i Ballerup og Tåstrup

Du kan booke din værkstedstid eller bestille et tilbud på service af din Mazda her på hjemmesiden 24 timer i døgnet.

Vi besvarer din henvendelse inden for 48 timer på hverdage. Vores dygtige værkfører sidder naturligvis også klar i vores almindelige åbningstid til at hjælpe dig via telefon eller mail.

Bestil tid på værksted