OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Nissan i Ballerup og Tåstrup

Skal der udføres service eller reparationer på Nissan, så er Skorstensgaards værksteder i Ballerup og Tåstrup det helt rigtige valg.


Her får du kvalitet i særklasse og priser der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Kvalitet som på autoriserede værksteder

På værkstederne i Ballerup og Tåstrup har vi samme høje kvalitet som på det autoriserede Nissan værksted.


Vi sætter barren for service højt for, at du som kunde skal få den bedst mulige oplevelse, når du besøger os med din Nissan.


Få tilbud på Nissan service

Vores værkførere er altid opdateret på ny viden, så de kan yde professionel rådgivning om din bil uanset alder og model.


Bevar din Nissans fabriksgaranti

Har du stadig fabriksgaranti på din Nissan, så kan du roligt benytte Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup.


Vi sørger for at der tages godt hånd om din Nissan, samt at service og reparationer udføres i overensstemmelse med anvisningerne fra fabrikken.


Og vi udfylder den samme dokumentation som det autoriserede værksted og kan derfor garantere at du bevarer fabriksgarantien 100% og ellers betaler vi.


Fordele til vores kunder

Vores kunder på værkstedet får del i en masse fordele som f.eks. pensionistrabat på 15% til alle pensionister over 65 år, mulighed for gratis lånebil og meget mere.


Vælger du at vente hos os, mens vi kigger på din bil, er der altid varm kaffe, te, kakao eller en kold kildevand, som kan nydes, mens du slapper af med det gratis WiFi.


Du er også meget velkommen til at låne vores kundecykel og køre en tur på den.


Du ved hvad du betaler for

På værkstederne i Ballerup og Tåstrup ved du altid, hvad du betaler for, da vi altid gennemgår opgaven med dig, når du afleverer din Nissan, samt kontakter dig hvis der skulle være ekstraarbejde.


Du får altid en pris og et skriftligt tilbud og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.


Når du afhenter bilen, gennemgår vi sammen fakturaen, så vi får afklaring på eventuelle spørgsmål, inden du kommer hjem.


Book tid i Tåstrup eller Ballerup

Book tid på værkstedet online her på hjemmesiden, her kan du ligeledes bestille et uforpligtende tilbud på service og reparation af din Nissan.


Du er også velkommen til at kontakte vores dygtige værkførere på mail og telefon. De sidder klar til at hjælpe i hele vores åbningstid.


Book værkstedstid her


Glemt adgangskode?