Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Nissan i Ballerup og Tåstrup

Skal der udføres service eller reparationer på Nissan, så er Skorstensgaards værksteder i Ballerup og Tåstrup det helt rigtige valg.

Vi sætter barren for service højt for, at du som kunde skal få den bedst mulige oplevelse, når du besøger os med din Nissan.

Vores værkførere er altid opdateret på ny viden, så de kan yde professionel rådgivning om din bil uanset alder og model.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Nissan skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Bevar din Nissans fabriksgaranti

Har du stadig fabriksgaranti på din Nissan, så kan du roligt benytte Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup.

Vi sørger for at der tages godt hånd om din Nissan, samt at service og reparationer udføres i overensstemmelse med anvisningerne fra fabrikken.

Og vi udfylder den samme dokumentation som det autoriserede værksted og kan derfor garantere at du bevarer fabriksgarantien 100% og ellers betaler vi.

Fordele til vores kunder

Vores kunder på værkstedet får del i en masse fordele som f.eks. pensionistrabat på 15% til alle pensionister over 65 år, mulighed for gratis lånebil og meget mere.

Vælger du at vente hos os, mens vi kigger på din bil, er der altid varm kaffe, te, kakao eller en kold kildevand, som kan nydes, mens du slapper af med det gratis WiFi.

Du er også meget velkommen til at låne vores kundecykel og køre en tur på den.

Du ved hvad du betaler for

På værkstederne i Ballerup og Tåstrup ved du altid, hvad du betaler for, da vi altid gennemgår opgaven med dig, når du afleverer din Nissan, samt kontakter dig hvis der skulle være ekstraarbejde.

Du får altid en pris og et skriftligt tilbud og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du afhenter bilen, gennemgår vi sammen fakturaen, så vi får afklaring på eventuelle spørgsmål, inden du kommer hjem.

Book tid i Tåstrup eller Ballerup

Book tid på værkstedet online her på hjemmesiden, her kan du ligeledes bestille et uforpligtende tilbud på service og reparation af din Nissan.

Du er også velkommen til at kontakte vores dygtige værkførere på mail og telefon. De sidder klar til at hjælpe i hele vores åbningstid.

Book værkstedstid her