OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Peugeot i Tåstrup og Ballerup

For indbyggere i København og omegn er det ikke længere nødvendigt at tage ind til et mærkeværksted, når det er tid til service på Peugeot biler.


For selv om man kunne fristes til at tro, at et frit værksted ikke kan det samme som et autoriseret Peugeot værksted, så er det slet ikke sandt.


Da der via EU er truffet afgørelse om lige adgang til data og uddannelse for alle værksteder, autoriseret eller frit, så kan vores frie værksted nu det samme som mærkeværkstedet.


Samme høje kvalitet og service

Hos Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup kommer du til frie værksteder, der har den samme høje kvalitet som hos et autoriseret Peugeot værksted.


Selvom du ikke går på kompromis med kvaliteten, så er vi op til 40% billigere end mærkeværkstedet, fordi vi hos Skorstensgaard tilbyder tyske værkstedspriser.


Få tilbud på service

Du får desuden masser af kundefordele med i prisen. F.eks. et helt års gratis vejhjælp i hele Danmark, 3 års reservedelsgaranti, 100 % fabriksgaranti bevaret og meget mere.


Bevar fabriksgarantien med service hos Skorstensgaard

Når du overholder bilens serviceplan iflg. fabrikkens forskrifter hos Skorstensgaard i Ballerup og Taastrup, så garanterer vi, at du bevarer din Peugeot fabriksgaranti 100%. Ellers betaler Skorstensgaard.


Skorstensgaards stempel i servicebogen er nemlig lige så gyldigt, som et stempel fra det autoriserede Peugeot værksted i forhold til fabriksgarantien.


Vi bruger altid kvalitets reservedele fra Bosch og giver 3 års garanti på dele til Peugeot, som vi har udskiftet.


Vejhjælp til din Peugeot

Står du en dag i nødsporet på motorvejen med din Peugeot, fordi den ikke vil køre, eller dækket er punkteret?


Så kan du hurtigt komme videre, hvis du har overholdt din bils serviceplan hos Skorstensgaard i Ballerup eller Tåstrup.


Det betyder nemlig at du har helt gratis mobilitetsservice i hele Danmark. Det er Skorstensgaards svar på vejhjælp.


Mobilitetsservicen sikrer dig, at du hurtigt kan komme på værksted med din bil, og hurtigt kan komme videre i en lånebil.


Book tid i Ballerup eller Tåstrup

Du kan nemt booke tid eller bestille et tilbud via vores onlineløsning, da den har åbent 24 timer i døgnet, og vi bekræfter inden for 48 timer på hverdage.


Har du i første omgang brug for rådgivning, så sidder vi klar på både mail og telefon.


Tid til service? Book tid her


Glemt adgangskode?