Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Peugeot i Tåstrup og Ballerup

For indbyggere i København og omegn er det ikke længere nødvendigt at tage ind til et mærkeværksted, når det er tid til service på Peugeot biler.

For selv om man kunne fristes til at tro, at et frit værksted ikke kan det samme som et autoriseret Peugeot værksted, så er det slet ikke sandt.

Da der via EU er truffet afgørelse om lige adgang til data og uddannelse for alle værksteder, autoriseret eller frit, så kan vores frie værksted nu det samme som mærkeværkstedet.

Hos Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup kommer du derfor til frie værksteder, der har kvalitet i højsædet.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker.

Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Du får desuden masser af kundefordele med i prisen. F.eks. et helt års gratis vejhjælp i hele Danmark, 3 års reservedelsgaranti, 100 % fabriksgaranti bevaret og meget mere.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Peugeot skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Bevar fabriksgarantien med service hos Skorstensgaard

Når du overholder bilens serviceplan iflg. fabrikkens forskrifter hos Skorstensgaard i Ballerup og Taastrup, så garanterer vi, at du bevarer din Peugeot fabriksgaranti 100%. Ellers betaler Skorstensgaard.

Skorstensgaards stempel i servicebogen er nemlig lige så gyldigt, som et stempel fra det autoriserede Peugeot værksted i forhold til fabriksgarantien.

Vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele og giver 3 års garanti på dele til Peugeot, som vi har udskiftet. Det kan du læse meget mere om her.

Vejhjælp til din Peugeot

Står du en dag i nødsporet på motorvejen med din Peugeot, fordi den ikke vil køre, eller dækket er punkteret?

Så kan du hurtigt komme videre, hvis du har overholdt din bils serviceplan hos Skorstensgaard i Ballerup eller Tåstrup.

Det betyder nemlig at du har helt gratis mobilitetsservice i hele Danmark. Det er Skorstensgaards svar på vejhjælp.

Mobilitetsservicen sikrer dig, at du hurtigt kan komme på værksted med din bil, og hurtigt kan komme videre i en lånebil.

Book tid i Ballerup eller Tåstrup

Du kan nemt booke tid eller bestille et tilbud via vores onlineløsning, da den har åbent 24 timer i døgnet, og vi bekræfter inden for 48 timer på hverdage.

Har du i første omgang brug for rådgivning, så sidder vi klar på både mail og telefon.

Tid til service? Book tid her