OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Renault i Ballerup & Tåstrup

Renault er et bilmærke fra Frankrig, der har en turbulent historie. Mærket har haft skiftende ejere, for eksempel har den franske stat været ejer på et tidspunkt og i nyere tid har man indgået i et partnerskab med Nissan.


Dette partnerskab har været godt for Renault, som nu er tilbage i branchen med en rolle som innovativ og nyskabende bilproducent.


Hos Skorstensgaard i Ballerup og i Tåstrup kender vi Renault rigtig godt og kan reparere og servicere alle modeller.


Tyske værkstedspriser uden at gå på kompromis

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.


Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.


Det er vores ambition og koncept - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne.


Men vi lover også vores kunder en masse fordele og en høj kvalitet. Faktisk så er kvaliteten i vores arbejde mindst lige så god som på mærkeværkstedet.


Vores kundefordele spænder bredt fra kontante fordele til serviceorienterede fordele. For blot at nævne nogle af fordelene så tilbyder vi servicekort med kredit, ekspresservice og pensionistrabat.


Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, når din Renault skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.


Få tilbud på service af Renault


Få et tilbud fra os, når din Renault skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.


Gratis mobilitetsservice

En af vores rigtig gode fordele er vores gratis mobilitetsservice, som gælder i hele Danmark.

Servicen sikrer dig, at du kan få bilen transporteret til et af vores værksteder, hvis din Renault mod forventning skulle have problemer med at komme frem ved egen hjælp.


Mobilitetsservicen fornyes hver gang din bil serviceres i henhold til fabrikkens anvisninger hos Skorstensgaard og gælder indtil det næste service ifølge servicebogen.


Bevar bilens fabriksgaranti

Du bevarer selvfølgelig din nye Renault fabriksgaranti 100% ellers betaler vi!


Hos Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup servicerer vi altid din Renault i henhold til fabrikkens krav, så både arbejdsprocesser og reservedele lever op til Renaults egne standarder.


Derfor er et stempel fra Skorstensgaard mindst lige så gyldigt og godkendt, som et stempel fra det autoriserede Renault værksted.


Book tid og få et uforpligtende tilbud

Du kan hele døgnet benytte dig af vores online løsning til at booke en tid eller få et uforpligtende tilbud. Når vi har modtaget din forespørgsel kontakter vi dig inden for 48 timer.


Vi sidder selvfølgelig også klar til at svare på både telefon og mail indenfor vores normale åbningstid, hvis der skulle være brug for det.


Book tid til din Renault


Glemt adgangskode?