OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Renault værksted i Ballerup & Tåstrup

Renault er et bilmærke fra Frankrig, der har en turbulent historie. Mærket har haft skiftende ejere, for eksempel har den franske stat været ejer på et tidspunkt og i nyere tid har man indgået i et partnerskab med Nissan.


Dette partnerskab har været godt for Renault, som nu er tilbage i branchen med en rolle som innovativ og nyskabende bilproducent.


Hos Skorstensgaard i Ballerup og i Tåstrup kender vi Renault rigtig godt og kan reparere og servicere alle modeller.


Tyske værkstedspriser uden at gå på kompromis

Hos Skorstensgaard i får du din Renault repareret og serviceret til tyske værkstedspriser uden at gå på kompromis med kvalitet eller fordele.


Vores tyske værkstedspriser betyder, at vi er op til 40% billigere end det autoriserede Renault værksted.


Dette er vores koncept og løfte til vores kunder. Men vi lover også vores kunder en masse fordele og en høj kvalitet. Faktisk så er kvaliteten i vores arbejde mindst lige så god som på mærkeværkstedet.


Få tilbud på service af Renault


Vores kundefordele spænder bredt fra kontante fordele til serviceorienterede fordele. For blot at nævne nogle af fordelene så tilbyder vi servicekort med kredit, ekspresservice og pensionistrabat.


Gratis mobilitetsservice

En af vores rigtig gode fordele er vores gratis mobilitetsservice, som gælder i hele Danmark.

Servicen sikrer dig, at du kan få bilen transporteret til et af vores værksteder, hvis din Renault mod forventning skulle have problemer med at komme frem ved egen hjælp.


Mobilitetsservicen fornyes hver gang din bil serviceres i henhold til fabrikkens anvisninger hos Skorstensgaard og gælder indtil det næste service ifølge servicebogen.


Bevar bilens fabriksgaranti

Du bevarer selvfølgelig din nye Renault fabriksgaranti 100% ellers betaler vi!


Hos Skorstensgaard i Ballerup og Tåstrup servicerer vi altid din Renault i henhold til fabrikkens krav, så både arbejdsprocesser og reservedele lever op til Renaults egne standarder.


Derfor er et stempel fra Skorstensgaard mindst lige så gyldigt og godkendt, som et stempel fra det autoriserede Renault værksted.


Book tid og få et uforpligtende tilbud

Du kan hele døgnet benytte dig af vores online løsning til at booke en tid eller få et uforpligtende tilbud. Når vi har modtaget din forespørgsel kontakter vi dig inden for 48 timer.


Vi sidder selvfølgelig også klar til at svare på både telefon og mail indenfor vores normale åbningstid, hvis der skulle være brug for det.


Book tid til din Renault


Glemt adgangskode?