Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Seat i Tåstrup og Ballerup

Når du har Seat og kører ind til Skorstensgaards værksted i Ballerup eller Tåstrup, så vælger du et kvalitetsbevidst værksted, men til priser hvor vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Det gælder også vores værksteder i Ballerup og Taastrup.

Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til høje priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Derudover får du på vores autoværksteder god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Seat skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Indgående kendskab til Seat

Vi har altid dedikerede teknikere og mekanikere klar til at tage sig af din bil. Teknikerne har et indgående kendskab til mærket og opdateres jævnligt på nye udviklinger på Seat biler.

Når du vælger et af vores autoværksteder i Ballerup eller Tåstrup, så får du ikke kun billige priser. Du får også en masse fordele, som gør det ekstra nemt at være kunde hos os.

Bevar din fabriksgaranti

Har du en nyere Seat med fabriksgaranti, kan du stadig få lavet serviceeftersyn og reparation på vores værksted i Ballerup og Taastrup. Vi garanterer dig nemlig, at du bibeholder din Seat fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!

Hos Skorstensgaard udfører vi alle serviceeftersyn og reparationer på Seat i henhold til fabrikkens forskrifter. Vi brugerprimært godkendte ikke-originale reservedele, og vi har det nyeste testudstyr fra Bosch. Derfor er vi 100% sikker på, at du selvfølgelig bevarer din fabriksgaranti. Læs mere om reservedele hos Skorstensgaard.

Gratis vejhjælp

Når du overholder din Seat serviceplan hos os, får du en masse fordele. En af disse fordele er vores gratis vejhjælp, som vi kalder mobilitetsservice. Servicen dækker i hele Danmark og frem til næste serviceeftersyn på din Seat. Den er helt gratis for dig, og betyder at du kan få vejhjælp 24 timer i døgnet.

Der er mange andre fordele for dig ved at være kunde hos Skorstensgaard. Du har blandt andet mulighed for at få kredit med et servicekort, låne en bil, få pensionistrabat hvis du er over 65 år og meget mere.

Du finder oversigten over vores gode kundefordele i højre kolonne her på siden.

Få et uforpligtende tilbud og oplev alle fordelene

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud om service eller reparation her på siden. Det gør du ved at booke tid via vores online løsning, som er åben alle døgnets 24 timer, også selvom værkstedet er lukket. Vi svarer på din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.

I vores åbningstid sidder vi altid klar ved telefonen eller på mail til at hjælpe og rådgive dig omkring service, reparation og vedligeholdelse af din Seat, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Bestil tid til din Seat her