OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Seat værksted i Tåstrup og Ballerup

Når du har Seat og kører ind til Skorstensgaards værksted i Ballerup eller Tåstrup, så vælger du et værksted med samme høje kvalitet som mærkeværkstedet, men til priser hvor vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Så godt som det autoriserede værksted

Vi har altid dedikerede teknikere og mekanikere klar til at tage sig af din bil. Teknikerne har et indgående kendskab til mærket og opdateres jævnligt på nye udviklinger på Seat biler. Derfor kan vi med sikkerhed garantere, at du vil opleve samme høje kvalitet som på mærkeværkstedet.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard i Ballerup og Taastrup er frie værksteder med tyske værkstedspriser. Det betyder, at du som kunde med din Seat får en pris der er op til 40% billigere end det autoriserede Seat værksted.


Få tilbud på service her

Når du vælger et af vores autoværksteder i Ballerup eller Tåstrup, så får du ikke kun billige priser. Du får også en masse fordele, som gør det ekstra nemt at være kunde hos os.


Bevar din fabriksgaranti

Har du en nyere Seat med fabriksgaranti, kan du stadig få lavet serviceeftersyn og reparation på vores værksted i Ballerup og Taastrup. Vi garanterer dig nemlig, at du bibeholder din Seat fabriksgaranti 100% - ellers betaler vi!


Hos Skorstensgaard udfører vi alle serviceeftersyn og reparationer på Seat i henhold til fabrikkens forskrifter. Vi bruger kun godkendte reservedele, og vi har det nyeste testudstyr fra Bosch. Derfor er vi 100% sikker på, at du selvfølgelig bevarer din fabriksgaranti.


Gratis vejhjælp

Når du overholder din Seat serviceplan hos os, får du en masse fordele. En af disse fordele er vores gratis vejhjælp, som vi kalder mobilitetsservice. Servicen dækker i hele Danmark og frem til næste serviceeftersyn på din Seat. Den er helt gratis for dig, og betyder at du kan få vejhjælp 24 timer i døgnet.


Der er mange andre fordele for dig ved at være kunde hos Skorstensgaard. Du har blandt andet mulighed for at få kredit med et servicekort, låne en bil, få pensionistrabat hvis du er over 65 år og meget mere.


Du finder oversigten over vores gode kundefordele i højre kolonne her på siden.


Få et uforpligtende tilbud og oplev alle fordelene

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud om service eller reparation her på siden. Det gør du ved at booke tid via vores online løsning, som er åben alle døgnets 24 timer, også selvom værkstedet er lukket. Vi svarer på din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.


I vores åbningstid sidder vi altid klar ved telefonen eller på mail til at hjælpe og rådgive dig omkring service, reparation og vedligeholdelse af din Seat, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.


Bestil tid til din Seat her


Glemt adgangskode?