Frit værksted til din Skoda i Ballerup

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Skoda skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Skoda værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og så er det dig som Skoda ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Ballerup er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker Skoda bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Skoda, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger Skoda fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Skoda er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Ballerup har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Skoda modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Skoda.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Skoda nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Bil på værksted
Kunde har nedbrud på bil

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Ballerup, så foregår det præcis efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Skoda værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Skoda er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Værkfører gennemgår faktura med kunde
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade