Frit værksted til din Toyota i Ballerup

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Toyota værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og dermed er det dig som Toyota ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Toyota

Skorstensgaard Ballerup er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Toyota eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter baglygter på Toyota Aygo
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Toyota, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Toyota fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om Toyota er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Ballerup har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Toyota modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Toyota.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Toyota nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker svejser bil på værksted
Skorstensgaard stempel

Service efter Toyota fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Ballerup, så sker det nøjagtig efter Toyota fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Toyotas servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Toyota værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Toyota.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Toyota er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker bil på lift
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Toyota

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Toyota uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade