Frit værksted til din Volvo i Ballerup

Lyser serviceindikatoren i din Volvo?

Så kontakt Skorstensgaard på Energivej 24 i Ballerup og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Volvo skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Volvo værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Ballerup ? og så er det dig som Volvo ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Volvo

Service efter Volvo fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Ballerup, så laves det præcis efter Volvo fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Volvos servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Volvo værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Volvo.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Volvo, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Volvo fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Volvo er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Volvo.

Kendskabet til Volvo er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Ballerup har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Volvo modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Volvo.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Volvo har brug for, så vi kan reparere din Volvo præcist, sikkert og effektivt.

Kunde får vejhjælp hos Skorstensgaard
Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Ballerup er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Volvo eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Ballerup. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Volvo er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Volvo

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Ballerup giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Volvo uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Ballerup

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Ballerup, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Energivej 24, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Taastrup facade