Frit værksted til din Mercedes i Køge

Fortæller din Mercedes dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Mercedes skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Mercedes værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Køge ? og dermed er det dig som Mercedes ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Køge er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Køge. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Mercedes, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Mercedes fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Mercedes.

Viden om Mercedes er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Køge har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Mercedes modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Mercedes.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Mercedes præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker
Mekaniker reparerer mercedes bil på Skorstensgaard værksted

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Køge, så sker det præcis efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Mercedes er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Køge giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Køge

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Køge, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Ørnevej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Køge facade