Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Service og reparation af Opel 20-40% billigere end det autoriserede Opel værksted i Køge

Frit værksted til Opel i Køge

En ny Opel er både fuld af elektronik og driftssikker, og for at holde begge dele tiptop, skal en Opel jævnligt til service.

Et serviceeftersyn sørger for de nødvendige opdateringer og dermed sikrer du dig masser af gode køreoplevelser fremover.

Hos Skorstensgaard i Køge finder du kompetente mekanikere og teknikere, som tager din bil under god behandling, hvad enten det drejer sig om service eller reparation.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne. Derudover får du på vores autoværksteder god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Opel serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Opel

Alt udstyr til effektive tests af din Opel

Skorstensgaards mekanikere, værkførere og teknikere holdes løbende opdateret på Opel-viden via uddannelser og kurser og på den måde sikrer vi, at din Opel får den rigtige behandling.

Samtidig har alle vores værksteder inkl. Køge afdelingen alt nødvendigt test- og diagnosticeringsudstyr, så de kan fejlsøge og teste din bil effektivt og korrekt.

Værkførerne uddannes også, da det er dem, der rådgiver dig, når du kontakter afdelingen med spørgsmål vedrørende din Opel.

Skorstensgaards koncept baserer sig på tyske værkstedspriser, men du slipper for at tage til Tyskland for at få service og reparation af din bil til de gode priser.

Du kan bare besøge en af vores afdelinger, inkl. dén i Køge.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Faktisk er vi op til 40% billigere end de danske autoriserede Opel værksteder samtidig med, at du får den gode kundeservice og det kvalitetsrige arbejde.

Skulle det ske at det lokale mærkeværksted giver dig et bedre tilbud end os, så tag det udspecificerede skriftlige tilbud - indeholdende originale dele - med til os. Her udfører vi arbejdet og giver dig 20% rabat på deres pris.

Kommer du med et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske Opel værksted, så udfører vi gerne arbejdet og matcher prisen uden at tøve. Ellers leverer vi jo ikke tyske værkstedspriser. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Få gratis tilbud på service

Gratis vejhjælp døgnet rundt

Når du er kunde hos Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge, så kan du samtidig gøre brug af vores kundefordelsprogram.

Ved at få Service efter servicebogen får du selvfølgelig et 100% gyldigt stempel i bilens servicebog, men samtidig får du mulighed for at bruge vores Mobilitetsservice frem til næste serviceeftersyn.

Det betyder at du har gratis vejhjælp i hele Danmark døgnet rundt, hvis din bil kommer ud for:

  • Trafikskade
  • Punktering
  • Kørt tør for brændstof
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Motorstop
  • Tyveri/indbrud

100% fabriksgaranti, gratis lånebil og m.m.

Samtidig forbliver fabriksgarantien på din Opel intakt, hvis bilen stadig er i garantiperioden.

Et Service efter Opels egne forskrifter betyder at vi gennemgår bilen efter Opels anvisninger og dermed arbejder vi ud fra de samme kontrolskemaer som hos mærkeværkstedet.

Skal du køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, så kan du altid bede om dokumentation for det udførte arbejde til at understøtte dig sag.

Men afviser importøren din sag på grund af arbejde Skorstensgaard har så kan du komme til os med din bil. Her vil vi foretage reparationen uden beregning for dig.

Det er: 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Du finder links til alle vores kundefordele her på siden, og blandt dem vi endnu ikke har nævnt, er FDM rabat, pensionistrabat, et servicekort der kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage og muligheden for at få stillet en gratis lånebil til rådighed, så du er fuldt ud mobil, imens vi reparerer og servicerer din Opel.

Arbejde og pris er aftalt på forhånd

Du aftaler arbejdsopgaven vedrørende din Opel med vores værkfører, og du får alt inklusive prisen på skrift før arbejdet begynder.

Det er din sikkerhed for, at prisen ikke løber løbsk.

En gang imellem sker det, at vores mekaniker finder mere arbejde på din bil i forbindelse med gennemgangen og her skal du vide at vi vil kontakte dig.

Så gennemgår vi ekstraarbejdet og du får naturligvis en pris på dette.

Tillægsopgaver påbegyndes ikke uden din accept.

Kontakt Skorstensgaard i Køge

Du kan kontakte afdelingen direkte på både telefon og mail, men du kan også selv bestille tid på værkstedet eller bede om et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Bestil værkstedstid til din Opel