Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge. Reparation og service af Peugeot efter fabrikkens forskrifter

Frit værksted til din Peugeot i Køge

Bor du i Køge eller omegn og skal du bruge et godt Peugeot værksted, så kan du nu benytte Skorstensgaard og få det lavet til priser der er op til 40% billigere end det du kender fra det aut. værksted.

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet uden tilhørsforhold til de autoriserede værksteder og forhandlere. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores autoværksteder god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når din Peugeot skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Bilens fabriksgaranti forbliver intakt

Hvad vi har, er dog adgang til de samme tjek- og kontrolskemaer som dem de autoriserede værksteder benytter, når de udfører serviceeftersyn og reparerer Peugeot biler.

Det betyder, at vi kan foretage indgreb i Peugeot’er efter bilfabrikkens egne forskrifter, og derfor garanterer vi faktisk, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, hvis den stadig er i garantiperioden, når du får foretaget service efter servicebogen hos os.

Med garanti mener vi at skulle det ske, at din fabriksgarantisag afvises ved bilimportøren på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så kommer du bare til os med din bil. 

Så reparerer vi den nemlig uden yderligere beregning for dig. Det er derfor vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Og du får et fuldt gyldigt stempel i din bils servicebog.

Få gratis tilbud på service

Rabatter, gratis vejhjælp & andre fantastiske fordele

Når du får udført service efter Peugeots forskrifter hos Skorstensgaard, sikrer du samtidig din med Skorstensgaard Mobilitetsservice.

Det betyder at du har gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste gang din bil skal til serviceeftersyn.

Vejhjælpen dækker:

  • Døgnet rundt
  • Punktering
  • Kørt tør for brændstof
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Trafikskade
  • Motorstop

Samtidig har du mulighed for at gøre brug af en af vores attraktive rabatordninger. Hvad siger du f.eks. til op til 23% rabat til FDM-medlemmer? Eller 15% pensionistrabat til alle kunder over 65 år.

Skal din bil til service eller have foretaget reparation og er økonomien lidt stram i denne måned?

Med Skorstensgaard Servicekort kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Og med vores gode Expresservice kan du få din bil undersøgt af vores kyndige hold af mekanikere og teknikere i løbet af blot 15 minutter.

Med andre ord er der rigtig mange gode grunde til at vælge Skorstensgaard i Køge, næste gang din Peugeot skal på værksted.

Bestil tid hos Skorstensgaard i Køge

Her på siden kan du selv booke tid på værkstedet i Køge uanset om det er service eller reparation, der er på programmet for din trofaste Peugeot.

Du kan også vælge at bede om at få et tilbud på det, der skal laves.

Både tids- og tilbudsbestilling sker nemt og hurtigt. Faktisk tager det ikke meget mere end et minut.

Og husk at alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.

Har du brug for rådgivning eller hjælp til at bestille tid på værkstedet, er du altid velkommen til at ringe eller maile til afdelingen i Køge.

Her er vores værkfører klar med gode råd, hjælp og svar til dine spørgsmål.

Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book tid på værkstedet i Køge her