Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Renault i Køge

Bor du i Køge eller omegn, så er der nu et godt alternativ til det aut. Renault værksted.

På Ørnevej 4 i Køge finder du nu et Skorstensgaard værksted, og dermed har du gode muligheder for at spare mange penge på din bilregning fremover, når din Renault skal til service eller trænger til en reparation.

Faktisk er Skorstensgaard op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere end mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores autoværksteder god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Renault skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter forskrifterne giver mange fordele

På værkstedet i Køge har vi samlet et dedikeret hold med kompetencerne i orden, og vores mekanikere er klar til at tage din bil ind og give den et serviceeftersyn efter Renaults egne forskrifter.

Dermed sker det ud fra bilfabrikkens egne tjek- og kontrolskemaer og samtidig bibeholder du bilens fabriksgaranti, ligesom du får mulighed for at benytte Skorstensgaards Mobilitetsservice.

Mobilitetsservicen er lig med gratis vejhjælp i hele Danmark og den dækker døgnet rundt, hvis din bil kommer ud for punktering, motorstop, trafikskade, forkert påfyldt brændstof, kørt tør for brændstof eller hvis den udsættes for tyveri/indbrud.

100% fabriksgaranti & fuld dokumentation

Uanset hvilken Skorstensgaard afdeling du benytter, så garanterer vi, at din bils fabriksgaranti forbliver intakt, når du får foretaget et service efter Renaults forskrifter.

Skulle bilimportøren alligevel vælge at afvise din fabriksgarantisag på baggrund af arbejde Skorstensgaard har udført, så kom til os med din bil. Så reparerer vi den nemlig uden beregning for dig.

Det er derfor vi kalder det: 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så får du også brug for dokumentation.

Dokumentation for arbejde udført af Skorstensgaard kan du altid bede om at få udleveret. Og vi er grundige, når vi dokumenterer. Bl.a. for at du står godt ved fabriksgarantisager.

Mekanikerne er opdateret med nyeste viden

Holdet i Køge afdelingen er godt, og for at det kontinuerligt kan levere arbejde i topklasse, så er det vigtigt at holde folkene opdateret. 

Derfor sender vi også vores mekanikere, værkførere og teknikere på kurser og uddannelse løbende.

Det er din sikkerhed for, at vi arbejder ud fra nyeste viden, når du sender din Renault på værksted hos Skorstensgaard i Køge eller i en af vore andre afdelinger.

Gratis lånebil og andre fantastiske fordele

Skal din bil blive på vores værksted, så tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil imens. 

Så er du fuldt ud mobil i processen og kan komme rundt, selvom du må undvære din trofaste Renault.

Som kunde ved Skorstensgaard i Køge får du adgang til mange attraktive kundefordele.

Vi har allerede nævnt nogle af dem her, men vær også opmærksom på for eksempel de gode rabatordninger, expresservice, der får din bil hurtigt undersøgt, og vores Servicekort.

Med sidstnævnte kan du udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Få gratis tilbud på service

Du kender prisen på forhånd

Når du sender din bil på værksted hos os, så ved du altid, hvad prisen bliver på forhånd, da du sammen med vores værkfører har fastslået, hvad der skal laves.

Dette får du på skrift, ligesom der selvfølgelig også er en pris på arbejdet.

Derfor ved du, hvad det kommer til at koste allerede før din Renault køres ind på værkstedet.

I nogle enkelte tilfælde finder vores mekanikere mere arbejde på din bil end det aftalte.

Sker dette bliver du kontaktet vedrørende ekstraarbejdet og vi har naturligvis også en pris på dette klar til dig.

Denne del af arbejdet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

Kontakt Skorstensgaard i Køge

Du bestiller tid og tilbud lige her på siden, hvor vi har gjort det så nemt at det kun tager et par minutter.

Når du modtager et tilbud fra Skorstensgaard, er det altid 100% gratis og uforpligtende og det er dermed helt og aldeles op til dig, om du vil gøre brug af det eller ej.

Du skal blot huske, at har du et skriftligt udspecificeret tilbud - indeholdende brug af originaldele - fra det lokale autoriserede Renault værksted, så tag det med til os. Vi giver dig 20% rabat på deres pris.

Og har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske mærkeværksted, så matcher vi prisen. Ellers kunne vi jo ikke kalde det Tyske Værkstedspriser. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores værksted i Køge. Det kan ske via email eller telefon, ligesom du er velkommen til at besøge os på Ørnevej 4.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Renault