Frit værksted til din Skoda i Køge

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Skoda skal til service eller reparation. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Skoda værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Køge ? og så er det dig som Skoda ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Køge er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Køge. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Skoda, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Skoda fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Skoda er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Skoda.

Kendskabet til Skoda er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Køge har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Skoda modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Skoda.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Skoda har brug for, så vi kan reparere din Skoda præcist, sikkert og effektivt.

Kunde har nedbrud på bil
Mekaniker tjekker Skoda bil på værksted

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Køge, så foregår det præcis efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Skoda værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Skoda er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Værkfører gennemgår faktura med kunde
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Køge giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Køge

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Køge, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Ørnevej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Køge facade