Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Køge

Er du Suzuki-ejer og glad for dit lokale mærkeværksted, men synes du det til tider kan være dyrt?

Nu er der et klokkeklart alternativt.

Du finder Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge og med konceptet Tyske Værkstedspriser er vi op til 40% billigere end dit lokale mærkeværksted.

Prisen gælder alle biler uanset årgang og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem løbende uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi foretager service og reparation på op mod 100.000 biler årligt.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted. Ofte er vi op mod 40% billigere samtidig med, at du oplever god service på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, når bilen på værksted og se, hvad du kan spare.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Fejlsøgning foretages af kompetente mekanikere

Skorstensgaard i Køge har alt nødvendigt udstyr til fejlsøgning og dygtige, kompetente mekanikere der kan diagnosticere og betjene udstyret korrekt.

Det betyder for dig, at vi hurtigt kan lokalisere problemet på din bil, reparere den og dermed sikre dig mange gode køreoplevelser fremover.

Service som Suzuki vil have det

Med Service efter servicebogen til din Suzuki er du godt på vej til en fantastisk værkstedsoplevelse til billig pris.

Serviceeftersynet foregår helt efter forskrifterne opstillet af Suzuki fabrikken selv, da vi har de samme kontrolskemaer at arbejde ud fra.

Din Suzuki får dermed en særdeles god behandling, men til en billigere pris.

3 års garanti på reservedele

Skal der skiftes dele på din Suzuki, kan du være helt tryg.

Vi benytter primært godkendte ikke-originale reservedele.

Faktisk er vi så sikre på kvaliteten i delene, at vi giver 3 års garanti på alle reservedele, vi sætter i din bil. Det kan du læse mere om her.

Og vi afslutter dette serviceeftersyn med at give dig et 100% gyldigt stempel i bilens servicebog.

Få gratis tilbud på service

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Får du foretaget alle serviceeftersyn efter bilens servicebog, så garanterer vi, at din bils fabriksgaranti forbliver intakt.

Alt vores arbejde på din bil dokumenteres desuden, så skal du køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi levere den dokumentation, du skal bruge.

Skulle importøren afvise din sag, på grund af arbejde vi har udført, så tager du din bil med hen til os. Vi reparerer den uden beregning for dig.

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Frem til næste serviceeftersyn kan du så benytte vores mobilitetsservice som er en døgnåben service der dækker hele Danmark såfremt din bil udsættes for:

  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Tyveri/indbrud
  • Punktering

Rabatordninger & gratis lånebil m.m.

Vores kundefordelsprogram indeholder derudover bl.a. 15% pensionistrabat, op til 23% FDM rabat på service, expresservice der får din bil undersøgt for fejl med det samme og Skorstensgaard servicekort der giver dig mulighed for at udsætte betaling af din bilregning i op til 60 dage.

Derudover tilbyder vi naturligvis, at du kan få en gratis lånebil stillet til rådighed, imens din egen bil er til service på vores værksted.

Læs mere her på siden om alle de fordele der er for dig som kunde hos Skorstensgaard i Køge.

Kontakt Skorstensgaard i Køge

Du bestiller tid på værkstedet lige her på siden, ligesom du også kan bede om at få et 100% gratis og uforpligtende tilbud.

Har du behov for rådgivning eller spørgsmål angående din bil, så kontakt afdelingen via mail eller telefon. Eller kig ind og sig hej.

Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Suzuki