Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Volvo service - Skorstensgaard, Ørnevej 4 i Køge

Frit værksted til din Volvo i Køge

Bor du i Køge eller omegn og skal du have service på din Volvo eller er der behov for reparation, så kan du nu få det udført hos Skorstensgaard på Ørnevej til priser, der er op til 40% billigere end dem, du kender fra det aut. Volvo værksted.

Arbejdets kvalitet går vi ikke på kompromis med, og det hele lagt sammen giver dig en god værkstedsoplevelse til den helt rigtige pris.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores værksteder god service. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Volvo serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Volvo

Mekanikerne er klar til alle slags reparationer

Vores hold af værkførere, teknikere og mekanikere i Køge er mere end klar til at servicere og reparere din Volvo efter alle kunstens regler uanset om der er tale om et olieskift, en bremsereparation eller en tredje reparationstype.

Skorstensgaards værkstedsfolk opdateres løbende på viden om alle bilmærker, inklusive Volvo.

Dette sker for at sikre at din bil altid får den korrekte behandling, når den kommer på et Skorstensgaard værksted.

Få gratis tilbud på service

Service efter servicebogen = 100% fabriksgaranti

Vælger du et Service efter servicebogen til din Volvo, sker det efter fabrikkens egne forskrifter, da vi arbejder ud fra de samme tjek- og kontrolskemaer som det autoriserede Volvoværksted.

Det medfører også at skulle din bil stadig befinde sig i fabriksgarantiperioden, så bibeholder den faktisk fabriksgarantien, når den har fået Service efter servicebogen hos Skorstensgaard i Køge – eller i en af vores øvrige afdelinger.

Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Skulle du dermed få en fabriksgarantisag afvist af bilimportøren på grund af arbejde, som Skorstensgaard har udført, så kommer du bare til os med din bil og så udfører vi reparationen uden yderligere omkostninger for dig.

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Service efter servicebogen hos os medfører desuden at du har gratis vejhjælp i hele Danmark frem til dit næste serviceeftersyn.

Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice og det betyder at vi enten ordner din bil på stedet eller fragter den til nærmeste Skorstensgaard afdeling, hvis den er udsat for:

  • Trafikskade
  • Motorstop
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Tyveri/indbrud
  • Punktering

Vores mobilitetsservice kan kontaktes døgnet rundt og er der behov for det, stiller vi en gratis lånebil til rådighed senest kl. 17 samme dag.

Så er du fuldt mobil, imens din egen bil er på værksted.

Du finder hele vores kundefordelsprogram lige her på siden. Den indeholder også rabatordninger, expresservice, der sikrer at din bil bliver hurtigt undersøgt og Skorstensgaard Servicekort, som er din mulighed for at udskyde betaling af din bilregning i op til 60 dage.

Du kender prisen og har den på skrift

Når din Volvo skal på værksted hos os i Køge, så ved du altid, hvad besøget vil koste.

Arbejde og pris er nemlig aftalt på forhånd mellem dig og vores værkfører. Og du har det på skrift.

En gang imellem sker det at vores mekanikere finder ekstra arbejde på din bil. mens de arbejder med den.

I disse tilfælde kontakter vi dig med besked om både det ekstra arbejde og en pris på dette.

Og vi påbegynder ikke ekstraarbejdet uden din godkendelse!

Book tid hos Skorstensgaard i Køge

Du kan selv bestille tid på værkstedet her på hjemmesiden. Det er bare at klikke på knappen, hvor vi så har gjort det så nemt for dig som muligt.

Du kan også bede om et tilbud på reparation eller service på din Volvo. Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.

Vil du tale med vores værkfører i Køge, kan du vælge at skrive os en mail eller ringe til afdelingen.

Alle henvendelser til Skorstensgaard i Køge besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Volvo