OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din VW i Køge

Er det tid til service på din VW, så kom til Skorstensgaard på Ørnevej 4 i Køge og få den gode værkstedsoplevelse, du kender fra mærkeværkstedet, men til en pris der er helt op til 40% billigere.


Et kendetegn ved Volkswagen biler er holdbarheden og driftssikkerheden. For at bibeholde disse er det dog nødvendigt med serviceeftersyn af og til. Volkswagen har selv lavet en oversigt over, hvornår disse eftersyn skal finde sted. Denne oversigt finder du i bilens servicebog.


Ved at følge servicebogen følger du med andre ord også VW-fabrikkens egne forskrifter for, hvordan man holder bilen i bedst mulig stand, og dermed sikrer du at din VW leverer gode køreoplevelser i mange år fremover, uanset om det er en Folkevogn, VW Bobbel eller en af de mange andre biler fra Volkswagen fabrikken.


Op til 40% billigere end det autoriserede værksted

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler årligt.


Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du oplever høj kvalitet og god service på vores værksteder. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.


Få gratis tilbud til din VW


Vores mekanikere ved alt om VW biler

I og med at VW er det mest populære bilmærke i Danmark, så har vores mekanikere også ofte VW’er på liften.


Men lige så vigtigt er det så også at vores medarbejdere er opdateret på seneste informationer fra Volkswagen fabrikken, så bilerne kan blive repareret og serviceret korrekt og effektivt.


Derfor skal du også vide, at vi sender vores teknikere, mekanikere og værkførere på kurser og uddannelser, så de altid har den nyeste VW-viden.


Fri værkstedskæde = store besparelser på regningen

Skorstensgaard er en fri værkstedskæde og vi er derfor ikke associeret med VW-fabrikken på andre måder end at vi holder os opdateret på viden, og reparerer Volkswagen biler efter VW’s egne forskrifter.


At vi ikke er et mærkeværksted, giver dig som kunde flere fordele.


Den mest markante er uden tvivl vores markant billigere pris. Faktisk er vi op til 40% billigere end det autoriserede VW-værksted.


Men der er også ligheder.


Ved at benytte Skorstensgaard får du nemlig samme gode værkstedsoplevelse som hos mærkeværkstedet.


Det vil sige, at kundeservice og kvaliteten i vores reparationsarbejde og serviceeftersyn er fuldt på højde med det du er vant til fra dine besøg på det aut. værksted.


Få gratis tilbud på VW service


Aftalt arbejde til aftalt tid og pris

Vi har også fokus på, at det arbejde der aftales, er det der udføres. Og selvfølgelig til aftalte pris.


Det er grobund for tilliden fra dig til os.


Derfor modtager du også alle tilbud fra os på skrift, så du på forhånd ved, hvad der skal laves på din bil og hvad du skal betale.


Skulle vi finde ekstra arbejde på din bil i forbindelse med vores gennemgang, så kontakter vi dig med arbejdets omfang og en pris på det.


Og vi påbegynder ikke denne del af arbejdet uden din accept.


Når du så kommer og henter din VW igen, så gennemgår du og vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen, så du præcis ved, hvad vi har lavet.


Samtidig kan du stille alle de spørgsmål, du måtte have i den forbindelse.


100% fabriksgaranti på din VW

Når du får foretaget service på din VW hos Skorstensgaard i Køge – eller på et af vores andre autoværksteder – og dette service er efter bilens servicebog, så sker det som nævnt tidligere præcis, som Volkswagen fabrikken ønsker det.


Det giver dig et fuldt ud gyldigt stempel i bilens servicebog, og du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden.


Skulle det så ske at bilimportøren afviser din fabriksgarantisag på grund af arbejde udført af Skorstensgaard, så kommer du til os med bilen. Herefter udfører vi reparationen uden yderligere beregning for dig.


Det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Book tid til din VW ved Skorstensgaard i Køge

Her på vores hjemmeside kan du døgnet rundt booke tid på værkstedet i Køge, ligesom du kan bede om at få et tilbud på en reparation eller et serviceeftersyn.


Du skal blot benytte knapperne her på siden. Vi har allerede sørget for at det kun tager ca. 1 minut for dig at udfylde de informationer, vi skal bruge for at give dig et tilbud.


Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med vores værkfører i Køge, så er du meget velkommen til at ringe til afdelingen eller sende en email, og kommer du ikke igennem lige med det samme, så bare rolig… Vi følger op på alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din VW her


Glemt adgangskode?