Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted din Ford i Kolding

Som ejer af en Ford har du valgt en bil med en lang og solid historie. Efter 110 år i bilbranchen ved Ford, hvordan man producerer solide og holdbare biler.

Ford er også en utrolig populær bil og er blandt de fem mest solgte bilmærker i Danmark.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Ford serviceret, og se, hvor meget du kan spare.

Ford service og reparationer

Hos Skorstensgaard Kolding har vi stor erfaring med at holde din bil i god form, så du får mest mulig køreglæde ud af din Ford.

Vi har i Kolding et stærkt team af mekanikere, hvoraf nogle har stor erfaring med mærket.

Det betyder, at vi som værksted kan tilbyde dig et kvalificeret Ford service, som til fulde lever op til fabrikkernes strenge krav.

Vi sender løbende vores Ford mekanikere på kurser og videreuddannelse.

Selvom de ofte er uddannet hos de autoriserede mærkeværksteder, og derfor har et stort kendskab til mærket, så er det vigtigt for os, at vores mekanikere hele tiden udvikler sig.

Samtidig sker der rigtig meget indenfor teknologi og sikkerhed i Ford biler, derfor er det nødvendigt at holde sig helt up-to-date med udviklingen.

Så uanset om du skal have udført service eller reparation af din Ford, så har vi kompetente mekanikere, som er klar til at tage sig kærligt af din bil.

3 års garanti på reservedele

Hos Skorstensgaard bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele.

Vi bruger ofte reservedele fra Bosch, men også fra andre leverandører af kvalitetsreservedele.

Reservedelene er altid testet og godkendt af leverandørerne, derfor tilbyder Skorstensgaard 3 års garanti på alle udskiftede Ford reservedele.

Læs mere om det her.

Urolig for fabriksgarantien

Når du kommer til de forskriftsmæssige Ford service hos Skorstensgaard, behøver du ikke være urolig for fabriksgarantien - den beholder du selvfølgelig.

Vi kan garantere, at din fabriksgaranti opretholdes, fordi et service hos Skorstensgaard Kolding altid lever op til de strenge krav fra fabrik og importør.

Både i forhold til dokumentation af det udførte arbejde, reservedelenes kvalitet og stemplet i servicebogen.

Faktisk er vi så sikre på kvaliteten på dit Ford værkstedsbesøg hos Skorstensgaard, at vi garanterer din fabriksgaranti.

Bestil dit Ford service i dag

Hos Skorstensgaard Kolding kan du bestille tid og tilbud på reparationer online, når det passer dig.

Vi sidder også klar til at hjælpe dig på mail og telefon.

Book tid til Ford service