Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Kolding

Kører du i en nyere Opel, så har du også en bil som er ganske pålidelig og fuld af elektronik.

Alle elektronik- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det naturligvis essentielt at holde det opdateret.

På den måde har du en bil, der fungerer optimalt.

På vores værksted i Kolding har vi kompetente mekanikere, som udfører service og reparationer af alle Opel biler.

Forskellen er bare at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en god service.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Opel trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekanikernes viden er altid up-to-date

Vores medarbejdere uddannes løbende, så de altid har sidste nye information angående Opel og det tekniske materiel der skal til for at kunne udføre et godt service på din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så de kan give dig korrekt, professionel rådgivning, når du kontakter os med en forespørgsel vedrørende din Opel.

Få tilbud på service til Opel

Skorstensgaard matcher tyske værkstedspriser

Vores koncept er baseret på tyske værkstedspriser uden, at du er nødt til at køre til Tyskland med din bil, og det er derfor du får markante besparelser på værkstedsfakturaen. Læs mere om det her.

Udover besparelsen får du også del i de mange kundefordele, når du vælger Skorstensgaard i Kolding.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice i menuen her på hjemmesiden.

Er du over 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Få et uforpligtende tilbud

Du bevarer bilens fabriksgaranti

Hos Skorstensgaard garanteres du, at du bibeholder din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du er kunde hos vores værksted i Kolding.

Denne garanti får du, da vi arbejder ud fra samme serviceskemaer og anvisninger som det lokale mærkeværksted, og disse informationer har vi fra Opel fabrikken selv.

Garanti giver ro i maven, og derfor skal du også vide, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har lavet, så kan du komme til os og så laver vi din Opel på vores regning.

Få tilbud på Service efter bogen

Book tid på værkstedet i Kolding

Her på siden kan du nemt og hurtigt booke tid til serviceeftersyn eller reparation af din Opel.

Alle tilbud fra Skorstensgaard leveres skriftligt, inkl. pris.

Og finder vi mere arbejde i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del, og der derfor er mere arbejde end først antaget, så bliver du kontaktet for accept, før vi udskifter delen.

Alle forespørgsler til os har er besvaret inden for 48 timer på hverdage, og vil du tale med værkstedet i Kolding, så er du meget velkommen til at kontakte værkstedet.

Book tid hos Skorstensgaard her