Frit værksted til din Opel i Kolding

Lyser serviceindikatoren i din Opel?

Så prøv Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Opel fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Opel værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og dermed er det dig som Opel ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Opel

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Kolding, så laves det præcis efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Opel værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Opel, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Opel fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Opel er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Opel.

Kendskabet til Opel er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Kolding har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Opel modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Opel.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Opel har behov for, så vi kan reparere din Opel præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker kigger på bil på værksted
Skorstensgaard kigger på Opel bil på liften

Skorstensgaard Kolding er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Kolding. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Opel er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade