Frit værksted til din Peugeot i Kolding

Fortæller din Peugeot dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Peugeot fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger et værksted.

Få f.eks flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og så er det dig som Peugeot ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Kolding er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Kolding. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Peugeot fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Peugeot er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Peugeot.

Viden om Peugeot er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Kolding har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Peugeot.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Peugeot præcist, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker skifter hjul på bil på værksted

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Kolding, så udføres det præcis efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Peugeot værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din Peugeot er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker hjul på peugeot bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade