Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Kolding

Bor du i Kolding eller omegn kan du bruge Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding, når det er tid til service eller reparation på din bil.

Hvorfor det?

Fordi vores priser er op til 40% billigere end de priser, du kender fra det aut. Skoda værksted i Kolding.

Læg dertil god kundeservice, så du sammenlagt får en god værkstedsoplevelse til lav pris, når du vælger Skorstensgaard i Kolding.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele landet, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi foretager reparation og service på op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted. Ofte er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du oplever god service på vores autoværksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når bilen serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Skoda

Det billige alternativ til de autoriserede værksteder

Skorstensgaard er det gode og samtidig billige alternativ til mærkeværkstedet, da du kan få repareret din bil til priser der matcher Tyske Værkstedspriser. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Med et Service efter servicebogen hos Skorstensgaard sørger vores dygtige mekanikere for, at din Skoda får et service, lige efter Skodas egne forskrifter.

Nøjagtig som du er vant til hos det autoriserede Skoda værksted, men til en meget lavere pris.

Få tilbud på service til Skoda

Service som hos Skoda selv

Skorstensgaard foretager eftersynet efter forskrifterne, da vi benytter de samme servicetjekskemaer, som de gør på det aut. værksted.

Sideløbende uddanner vi vores mekanikere løbende, så de altid er opdateret på nyeste Skoda-viden.

Ud fra dette rådgives, repareres og serviceres der så Skoda biler, og en af disse kan være din.

Få tilbud på Service efter bogen

Gode fordele til Skorstensgaards kunder

Er du kunde hos os i Kolding, kan du gøre brug af vores mangeartede kundefordelsprogram.

Når du får Service efter servicebogen på din Skoda, sikrer du bibeholdelse af fabriksgarantien og gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.

Denne kundefordel hedder Mobilitetsservice, den har åbent døgnet rundt og den dækker når din bil kommer ud for følgende:

  • Påfyldning af forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Punktering
  • Indbrud/tyveri i bilen

Derudover har vi flere gode rabatordninger, et servicekort hvormed du kan udskyde betaling af din bilregning i løbende måned + 30 dage og mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens vi ordner din Skoda.

Få et uforpligtende tilbud her

Fuld dokumentation + godkendt stempel i servicebogen

Alt arbejde vi foretager på din bil, bliver naturligvis dokumenteret, så du kan fremvise dokumentation fx i forbindelse med en fabriksgarantisag. 

Vi dokumenterer alt fra du første gang beder om et tilbud til du modtager bilregningen, og det bliver gennemgået af dig og vores kompetente værkfører ved aflevering og afhentning af bilen.

Du får alle tilbud på skrift, og er dermed ikke det mindste i tvivl om prisen og arbejdets omfang.

Finder vi ekstra arbejde på din bil mens den er på liften, så bliver du kontaktet af os med en pris og arbejdet startes ikke før du giver din accept.

Og du får naturligvis et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, hvad enten det er den klassiske papirversion, du har liggende i bilen, eller det er den elektroniske servicebog du benytter.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Så er det ved at være tid til service på din trofaste Skoda eller trænger den til en reparation, er Skorstensgaard på Trianglen 13 en overvejelse værd.

Hvis du altså har lyst til at få serviceeftersyn og reparation af din bil til priser, som er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Du kan bestille tid på værkstedet i Kolding lige her på siden. Det tager kun et par minutter.

Du er også velkommen til at rekvirere et aldeles gratis og uforpligtende tilbud fra os, ligesom du kan kontakte værkstedet via telefon og email, hvis du søger et godt råd angående din Skoda.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter modtagelse på hverdage.

Book tid på værkstedet her