Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din VW i Kolding

VW er Danmarks mest solgte bil, og der er ikke mange mærker, som kan prale af den samme kendskabsgrad.

Måske fordi VW er indbegrebet af tysk grundighed og kvalitet.

Skorstensgaard i Kolding er naturligvis altid klar til at tage sig af din Volkswagen, så kvaliteten i køreoplevelsen bibeholdes.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få gratis tilbud til din VW

Modtag et tilbud fra os, hvis din VW trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Service efter VW's forskrifter

VW i Flensborg er ikke længere løsningen, hvis du ønsker et billigt serviceeftersyn.

Når du bestiller tid til serviceeftersyn hos VW i Flensborg, så skal du påregne at betale for serviceeftersynet, brændstof og måske er der endda udgifter til shopping, mens du fordriver ventetiden.

Når du besøger Skorstensgaard i Kolding, sparer du ikke kun brændstoffet til Flensborg - vi matcher også et skriftligt tilbud fra VW Flensborg.

Det vil sige, at det du ville spare på fakturaen ved at køre til Flensborg, sparer du altså også ved at køre til Skorstensgaard i Kolding.

Det betyder desuden, at vi er op til 40% billigere end det autoriserede VW værksted.

Vi udfører altid service efter forskrifterne fra VW fabrikken, hvorfor du kan være sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Under et serviceeftersyn hos Skorstensgaard dokumenteres alting ned til mindste detalje, så vi kan stå inde for vores koncept med 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi.

Få tilbud på service her

Reservedele med 3 års garanti

Når du får udført et Volkswagen serviceeftersyn hos Skorstensgaard i Kolding, bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele - ofte fra Bosch. Vi er så sikre på reservedelenes kvalitet, at vi giver 3 års garanti på udskiftede reservedele.

Endvidere sørger vi for altid at have kompetente og opdaterede mekanikere med erfaring i VW.

De har dermed stor rutine i både at udføre Volkswagen service og f.eks. det at skifte tandrem, bremser eller udskifte en turbo på din bil.

Du kan med andre ord trygt køre ind til Skorstensgaard i Kolding, hvis du skal have repareret eller serviceret din VW.

Bestil tid når det passer dig

Som kunde hos Skorstensgaard i Kolding kan du altid bestille tid eller få et tilbud, lige når det passer dig.

Vores online løsning er åben 24 timer i døgnet, men vil du hellere tale direkte med os, så er du velkommen til at sende os en mail eller at ringe til os.

Bestil tid online her