Frit værksted til din Audi i Odense SV

Lyser serviceindikatoren i din Audi?

Så prøv Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Audi skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Audi værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og så er det dig som Audi ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Audi

Mekaniker tjekker Audi bil på værksted

Skorstensgaard Odense SV er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Odense SV, så laves det præcis efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Audi værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Audi bil på Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Audi, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger Audi fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Audi.

Viden om Audi er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Odense SV har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Audi modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Audi.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Audi nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Værkfører giver nøgler til kunde

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Audi er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker påfylder sprinklervæske på Audi til service
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade