Frit værksted til din Fiat i Odense SV

Lyser serviceindikatoren i din Fiat?

Så kontakt Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Fiat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og så er det dig som Fiat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Fiat

Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Odense SV er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Odense SV. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Odense SV, så sker det præcis efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Fiat værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Fiat, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Fiat er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Odense SV har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Fiat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Fiat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Fiat præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på Fiat bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Fiat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Fiat bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade