Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Fiat i Odense

Når din Fiat trænger til service, så kør ind til et af Skorstensgaards autoværksteder i Odense.

Nu kan du nemlig få tyske værkstedspriser på to værksteder i Odense og selvfølgelig med den velkendte gode service og kvalitet.

Du kender måske allerede vores afdeling på Hvidkærvej i Odense SV.

Som noget nyt er vi nu tilbage på Thorslundsvej i Odense C, hvor vi også tidligere har haft til huse. Her står vores dygtige mekanikere igen klar til at servicere din Fiat, så bilejerne i den nordlige del af Odense også kan få glæde af de lave priser, uanset om det drejer sig om service, udbedring af skader eller noget helt tredje.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Vores teknikere er veluddannede og tilegner sig konstant ny viden på jævnlige kurser og videreuddannelse. På den måde sørger vi for at have dygtige teknikere, der kender din Fiat grundigt og kan udføre enhver reparation korrekt, sikkert og hurtigt.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere og giver alle vore kunder god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Fiat skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Autoværksted med mange fordele

Som kunde med din Fiat hos Skorstensgaard i Odense, får du adgang til mange kundefordele.

Vi tilbyder bl.a. gratis vejhjælp - vi kalder det for mobilitetsservice - og det får du gratis med hver gang du servicerer din Fiat efter fabrikkens forskrifter hos Skorstensgaard.

Du bevarer selvfølgelig også fabriksgarantien 100%, når du får udført service iflg. bilens serviceplan.

Læs mere om vores mange kundefordele her på hjemmesiden.

Bestil et uforpligtende tilbud til din Fiat online

Du kan nu både booke tid og bestille et uforpligtende tilbud på den næste reparation eller service af din Fiat, online 24 timer i døgnet.

Vi svarer alle web forespørgsler indenfor 48 timer på hverdage.

Vi sidder naturligvis klar ved både telefon og mail, til at besvare din henvendelse i vores åbningstid.

Book tid på værksted til din Fiat