Frit værksted til din Hyundai i Odense SV

Lyser serviceindikatoren i din Hyundai?

Så kontakt Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Hyundai fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal på værksted. Derved kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Hyundai værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og så er det dig som Hyundai ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Mekaniker tjekker hyundai bil på værksted

Skorstensgaard Odense SV er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Odense SV, så laves det præcis efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Hyundai værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Advarselstrekant på vej
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Hyundai, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Hyundai er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Hyundai er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Odense SV har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Hyundai modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Hyundai præcist, sikkert og effektivt.

Hyundai bil på værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Hyundai er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade