Frit værksted til din Mercedes i Odense SV

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Mercedes fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Mercedes skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Mercedes værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og dermed er det dig som Mercedes ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Odense SV er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Mercedes, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Mercedes fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Mercedes er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Mercedes er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Odense SV har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Mercedes modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Mercedes.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Mercedes har behov for, så vi kan servicere din Mercedes præcist, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Odense SV, så foregår det præcis efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Mercedes er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker reparerer mercedes bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade