Frit værksted til din Nissan i Odense SV

Fortæller din Nissan dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Nissan på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Nissan værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og så er det dig som Nissan ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Nissan

Service efter Nissan fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Odense SV, så laves det nøjagtig efter Nissan fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Nissans servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Nissan værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Nissan.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Olieskift på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Nissan, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Nissan fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Nissan.

Kendskabet til Nissan er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Odense SV har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Nissan modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Nissan.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Nissan præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker svejser bil på værksted
Mekaniker svejser udstødning på bil

Skorstensgaard Odense SV er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Nissan eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Nissan er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Nissan

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Nissan uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade