OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Nissan i Odense

Skal din Nissan repareres eller have service, så sving ind til et af vores autoværksteder i Odense. Her får du tyske værkstedspriser, professionel rådgivning samt god service og kvalitet.


Du kender sikkert vores afdeling på Hvidkærvej i Odense SV. Som noget nyt kan du nu også få samme gode service og faglighed på Thorslundsvej i Odense C, hvor vi på flere opfordringer er tilbage på vores gamle adresse.


Billig og god kundeservice

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi servicerer og reparerer op mod 100.000 biler hvert år.


Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. Ofte er vi op til 40% billigere samtidig med, at vi giver god service og kvalitet på vores værksteder.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.


Få et tilbud fra os, når din Nissan skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.


Få tilbud på service af Nissan


Bekymret for fabriksgarantien?

Der er absolut ingen grund til at bekymre dig om din bils fabriksgaranti, når du gerne vil spare penge med Skorstensgaard. Vi tager os godt og professionelt af din Nissan, følger fabrikkens anvisninger, tjekskemaer og udfylder samme dokumentation, som mærkeværkstedet og derfor garanterer vi dig at du bevarer din bils fabriksgaranti.


Vi kalder dette koncept for 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi.


Veluddannede teknikere sikrer kvaliteten

Hos Skorstensgaard sender vi jævnligt vores dygtige teknikere på videreuddannelse og kurser. Her opdateres de på nye fejlsøgnings teknikker, udstyr og den nyeste teknologi i din Nissan.


Sådan sikrer vi at uanset hvilken Nissan model eller årgang du kører i, så har vi en mekaniker, der hurtigt og korrekt kan udføre enhver reparation på lige netop din bil.


Fordele til værkstedskunder

På værkstedet i Odense tilbyder vi en række fordele til vores værkstedskunder. Få f.eks. gratis vejhjælp i hele Danmark med Skorstensgaard mobilitetsservice, som sikrer dig hurtig vejhjælp ved f.eks. motorhavari og punktering.


Pensionistrabat sikrer pensionister over 65 år 15% i rabat og vores express service sikrer hurtig adgang til fejlsøgning. Der er mange flere fordele, som du kan læse mere om her på hjemmesiden.


Spar penge på service af Nissan i dag

Booke tid til service af din Nissan online i dag, så sparer du penge og får del i alle fordelene.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller sende en mail til en af vores dygtige værkfører, der sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid.

Book tid til service på Nissan

Glemt adgangskode?