OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Nissan værksted i Odense

Skal din Nissan repareres eller have service, så sving ind til et af vores autoværksteder i Odense. Her får du tyske værkstedspriser, professionel rådgivning og service, samt kvalitet som på mærkeværkstedet.


Du kender sikkert vores afdeling på Hvidkærvej i Odense SV, her kan vi stadig tilbyde høj kvalitet og service, som du er vant til. Som noget nyt kan du nu også få samme gode service og kvalitet i arbejdet på Thorslundsvej i Odense C, hvor vi på flere opfordringer er tilbage på vores gamle adresse.


Billigt service med kvalitet som på mærkeværkstedet

På værkstederne i Odense, får du service i samme høje kvalitet som på det autoriserede Nissan værksted, bare meget billigere. Faktisk er vi op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service og reparationer. Vi kalder det tyske værkstedspriser og her går du ikke på kompromis med kvaliteten.


Få tilbud på service af Nissan


Bekymret for fabriksgarantien?

Der er absolut ingen grund til at bekymre dig om din bils fabriksgaranti, når du gerne vil spare penge med Skorstensgaard. Vi tager os godt og professionelt af din Nissan, følger fabrikkens anvisninger, tjekskemaer og udfylder samme dokumentation, som mærkeværkstedet og derfor garanterer vi dig at du bevarer din bils fabriksgaranti.


Vi kalder dette koncept for 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi.


Veluddannede teknikere sikrer høj kvalitet

Skorstensgaard har en kvalitet i arbejdet, som er mindst lige så god som på mærkeværkstedet. Dette kvalitetsniveau opnås ved, at vi jævnligt sender vores dygtige teknikere på videreuddannelse og kurser. Her opdateres de på nye fejlsøgnings teknikker, udstyr og den nyeste teknologi i din Nissan.


Sådan sikrer vi at uanset hvilken Nissan model eller årgang du kører i, så har vi en specialist, der hurtigt og korrekt kan udføre enhver reparation på lige netop din bil.


Fordele til værkstedskunder

På værkstedet i Odense tilbyder vi en række fordele til vores værkstedskunder. Få f.eks. gratis vejhjælp i hele Danmark med Skorstensgaard mobilitetsservice, som sikrer dig hurtig vejhjælp ved f.eks. motorhavari og punktering.


Pensionistrabat sikrer pensionister over 65 år 15% i rabat og vores express service sikrer hurtig adgang til fejlsøgning. Der er mange flere fordele, som du kan læse mere om her på hjemmesiden.


Spar penge på service af Nissan i dag

Booke tid til service af din Nissan online i dag, så sparer du penge og får del i alle fordelene.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller sende en mail til en af vores dygtige værkfører, der sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid.

Book tid til service på Nissan

Glemt adgangskode?