Frit værksted til din Seat i Odense SV

Lyser serviceindikatoren i din Seat?

Så kontakt Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Seat fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og dermed er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Odense SV er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Kunde har nedbrud på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Seat er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Seat er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Odense SV har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Seat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Seat.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Seat præcist, sikkert og effektivt.

Bil på værksted
Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Odense SV, så laves det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Seat værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker dæk på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade