OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Seat i Odense

Med sit spanske temperament og sin tyske grundighed er Seat en bil, der er kendt for innovation og pålidelighed.


Det er vigtigt at vedligeholde din Seat, hvis den skal bevare sin pålidelighed og for at alle tekniske funktioner virker optimalt.


Nu har vi 2 autoværksteder i Odense, hvor vi kan udføre serviceeftersyn på din Seat.


Vi har stadig vores værksted på Hvidkærvej i Odense SV og nu er vi også tilbage på vores oprindelige Odense-adresse på Thorslundsvej i Odense C.


Uanset hvilket af vores værksteder i Odense du vælger at svinge ind til, så kan du være helt sikker på, at vi har et grundigt kendskab til Seat.


Derfor kan vi klare alle reparationer og service.


Op til 40% billigere med tyske værkstedspriser

Når du svinger ind på værkstedet i Odense til service eller reparation af din Seat, så ved du altid, hvad du betaler for.


Hos Skorstensgaard gennemgår vi altid opgaven med dig, når du afleverer bilen og fakturaen, når du henter bilen igen.


Prisen aftales inden, vi begynder og den vil altid ligge op til 40% under prisen for samme opgave hos det autoriserede Seat værksted.


Få tilbud på service


Fabriksgarantien bevarer du 100%

Når du vælger at benytte et af vores værksteder i Odense til din nye Seat, så bevarer du selvfølgelig din fabriksgaranti, ellers betaler vi!


Vi er nemlig lige så gode som det autoriserede værksted.


Vores kvalitet, service og rådgivning er på højde med mærkeværkstedet og alle vores værkfører er uddannet mekanikere, så de kan yde en professionel rådgivning til dig omkring din Seat.


Vi udfører alle service, reparationer og skadereparationer, helt i tråd med fabrikkens anvisninger, derfor garanterer vi, at du kan bevare din fabriksgaranti 100%.


Kom godt videre med vejhjælp

Med vores gratis vejhjælp, som vi kalder mobilitetsservice, kan du hurtigt og nemt komme godt videre, hvis bilen laver knuder.


Servicen dækker i hele Danmark, hele døgnet og hele året, såfremt du får dit Seat service udført hos Skorstensgaards værksted i Odense, efter fabrikkens forskrifter.


Mobilitetsservice gælder frem til næste service og sikrer dig, at din bil kan transporteres til Skorstensgaards værksted, hvis ikke den kan køre selv.


I servicen hører også en gratis lånebil, så du kommer godt videre med mobilitetsservice fra Skorstensgaard.


Få et uforpligtende tilbud

Du kan nemt og hurtigt bestille et uforpligtende tilbud på service eller reparation af din Seat via vores online løsning. Her kan du også booke en tid med det samme.


Denne løsning er åbent 24 timer i døgnet og vi svarer indenfor 48 timer.


Book tid til service


Vi sidder selvfølgelig også klar bag computeren i vores åbningstid, til at besvare din mail eller dit telefonopkald.


Glemt adgangskode?