Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Odense

Når du får brug for at dreje din Skoda ind hos Skorstensgaard i Odense, så har du nu 2 autoværksteder at vælge i mellem.

Udover vores værksted på Hvidkærvej i Odense SV, som du måske allerede kender, så er vi nu på utallige opfordringer tilbage på vores tidligere adresse på Thorslundsvej i Odense C, lige ved siden af Lidl.

På begge vores værksteder står vi klar til at hjælpe dig med at vedligeholde og pleje din Skoda med service og reparationer.

Det er vigtigt at bevare den pålidelighed, som Skoda står for, og det er vi naturligvis klar til at hjælpe med. Dette gøres bla. ved at overholde bilens serviceplan, så den kan starte og køre lige godt hver gang, du har brug for den.

Ligesom Skoda er god til at finde kreative og smart løsninger til at komme gennem hverdagens strabadser, så gør Skorstensgaard det nemt at være kunde.

Få tilbud på service

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Op til 40% billigere + masser af fordele

For at gøre det nemt for dig som kunde, er det ikke nok, at vi har vores lave tyske værkstedspriser, der sikrer dig en pris, der er op til 40% billigere end på et autoriseret Skoda værksted.

Vi vil også gerne tilbyde gode fordele, der kan hjælpe dig yderligere. Derfor har vi en bred vifte af kundefordele klar til dig, når du får udført service efter fabrikkens forskrifter på et af vores værksteder i Odense SV eller Odense C.

Du kan f.eks. låne en bil, så du kan komme hurtigt videre, få pensionistrabat hvis du er over 65 år eller hvad med trygheden i at du bevarer fabriksgarantien på din bil når du får udført service hos Skorstensgaard?

Det garanterer vi 100%.

Gratis vejhjælp ved serviceeftersyn

Når din Skoda får udført et serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter, så får du helt kvit og frit glæde af vores gratis vejhjælp frem til næste serviceeftersyn, hvor vi igen fornyer servicen.

Vi kalder det for Skorstensgaard mobilitetsservice og det gælder i hele Danmark. Mobilitetsservice hjælper dig, så du hurtigt kan få hjælp i situationer, som trafikuheld, punktering mm. Samtidig kommer du hurtigt videre i en af vores lånebiler, mens vi får lavet din bil.

Fabriksgarantien bevares 100%

Når blot du overholder Skoda serviceplan hos Skorstensgaard, så bevarer du fabriksgarantien. Vi sørger nemlig for at vi altid overholder fabrikkens retningslinjer for udførelse af service og brug af reservedele.

Hos Skorstensgaard gør vi mere end det.

Vi garanterer nemlig, at du bevarer din Skoda fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi! Den garanti stiller vi for, at du kan være 100% tryg ved at få udført service på din Skoda hos vores bilværksteder i Odense.

Vi ved nemlig, at kvaliteten i vores arbejde er i orden og vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele. Læs mere om det her.

Endvidere dokumenterer vi alt vores arbejde, så skulle der mod forventning opstå udfordringer i forhold til fabriksgarantien, så har vi al dokumentationen i orden og hjælper dig igennem processen.

Bestil et tilbud i dag

Oplev vores gode service og kvalitet i dag ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både bestille tilbud online, via vores hjemmeside eller ringe til os i vores åbningstid. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Book tid til service