Frit værksted til din Skoda i Odense SV

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Hvidkærvej 4 i Odense SV og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Skoda fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Skoda værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Odense SV ? og dermed er det dig som Skoda ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Odense SV er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Odense SV. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Kunde har nedbrud på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Skoda, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Skoda fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Skoda.

Kendskabet til Skoda er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Odense SV har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Skoda modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Skoda.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Skoda nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Værkfører gennemgår faktura med kunde
Mekaniker tjekker Skoda bil på lift

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Odense SV, så foregår det nøjagtig efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Skoda værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Skoda er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Odense SV giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Odense SV

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Odense SV, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Hvidkærvej 4, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Odense facade