Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Suzuki i Odense

Nu står vi klar på hele 2 autoværksteder i Odense til at hjælpe dig med service, reparation og rådgivning til din Suzuki.

Uanset om du vælger den velkendte afdeling på Hvidkærvej i Odense SV, eller du vil prøve vores nye afdeling på Thorslundsvej i Odense C, så har vi veluddannede mekanikere, som kender mærket godt og kan udføre selv krævende opgaver på din bil, uanset model eller årgang.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af friværksteder fordelt rundt i hele landet, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Vi har - gennem løbende uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi reparerer og servicerer op mod 100.000 biler årligt.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

Ofte er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du får god service og kvalitet på vores værksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Suzuki skal serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Bevar fabriksgarantien til tyske værkstedspriser

Har du en Suzuki, der stadig har fabriksgaranti?

Bare rolig, vi tager os godt af din bil og sørger for at du bevarer fabriksgarantien 100%, ellers betaler vi.

Når vi servicerer din bil, gøres det ifølge fabrikkens forskrifter og vi udfylder de samme tjekskemaer og dokumentation som hos det autoriserede Suzuki værksted. Det betyder at et service af Suzuki lever op til fabrikkens krav for at bibeholde fabriksgarantien.

Det bedste ved det hele er, at på værkstederne i Odense får du det hele til tyske værkstedspriser som er op til 40% billigere end hos mærkeværkstedet.

Få tilbud på service af Suzuki

Skulle det mod forventning ske at du får afvist en garantireparation af det autoriserede værksted, på grund af en fejl vi har lavet, så garanterer vi at vi udfører garantireparationen på et af vores værksteder, uden beregning for dig.

Kvalitet i arbejdet og service i særklasse

De dygtige mekanikere er altafgørende for vores kvalitet i arbejdet og derfor sørger vi for, at de jævnligt kan udvikle deres kompetencer og viden på videreuddannelse og kurser. De har naturligvis altid adgang til det rigtige værktøj og opdateret testudstyr. På den måde sikrer vi, at kvaliteten i arbejdet er i centrum.

Værkføreren som tager imod din bil eller besvarer dit opkald er uddannet mekaniker og er derfor topkvalificeret til at rådgive dig omkring din bil.

Værkførerne deltager naturligvis også i kurser, således vi kan holde vores serviceniveau i særklasse.

Brug for vejhjælp?

Bare rolig.

Hos Skorstensgaard får du gratis vejhjælp i hele Danmark, når du får udført service i henhold til fabrikkens forskrifter.

Det betyder at hvis din Suzuki oplever motorproblemer eller punkterer, så kan du få den transporteret til et af vores værksteder, hvis ikke den kan laves på stedet.

Vi kalder servicen for mobilitetsservice og den fornyes helt gratis ved næste service, der udføres efter fabrikkens forskrifter.

Få del i alle vores kundefordele

Du kan også få del i alle vores andre kundefordele som f.eks. 15% pensionistrabat, express service, servicekort med kredit og meget mere.

Du kan læse meget mere om fordelene under "kundefordele" her på siden.

Du kan både booke tid eller bestille et tilbud på dit næste Suzuki service online. Vores onlineløsning er tilgængelig 24/7 og vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer på hverdage.

Ønsker du at ringe eller sende en mail, sidder vores dygtige værkførere klar til at besvare din henvendelse i vores normale åbningstid.

Book tid til service på Suzuki