Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Toyota i Odense

Trænger din Toyota til service eller en reparation?

Så har vi nu 2 værksteder i Odense, hvor vores dygtige mekanikere står klar til at hjælpe dig. Vi har vores afdeling på Hvidkærvej i Odense SV, som du sikkert allerede kender, men vi har nu igen værksted på vores gamle adresse på Thorslundsvej i Odense C.

Uanset hvilken af afdelingerne du vælger at køre ind til, har vi et grundigt kendskab til Toyota. Det betyder, at uanset hvilken model du kører i, så har vi kompetencerne til at udføre selv krævende reparationer.

Gode værkstedsoplevelser hos Skorstensgaard

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Toyota

Få et tilbud fra os, hvis din Toyota skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Hos Skorstensgaard i Odense, har vi dygtige mekanikere, der løbende bliver opdateret på ny teknologi og viden, via kurser og videreuddannelse. Vi bruger altid kvalitets reservedele, følger fabrikkens anvisninger og udfylder de samme tjek skemaer som mærkeværkstedet.

Derfor kan vi stå inde for kvaliteten i vores arbejde.

Få tilbud på service

Stadig fabriksgaranti på din Toyota?

Der er ingen grund til bekymring hvis du stadig har fabriksgaranti på din Toyota.

Når du servicerer din bil hos Skorstensgaard i Odense, garanterer vi nemlig, at du bevarer din bils fabriksgaranti 100% ellers betaler vi.

Så skulle der mod forventning opstå en garanti reparation og denne bliver afvist af importøren, på grund af det arbejde vi har udført, så betaler vi for garantireparation på vores værksted, uden omkostninger for dig.

Tyske værkstedspriser - Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er op til 40% billigere end det autoriserede mærkeværksted. Dette gælder på alle reparationer og serviceeftersyn.

Du går aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet eller med rådgivningen omkring din Toyota. Samtidig sørger vi altid for at få din godkendelse, hvis vi skulle finde opgaver der bør udbedres. I sådanne tilfælde vil du altid blive kontakte med oplysninger om ekstraarbejdet og en pris. Vi laver intet uden din accept.

Vi står selvfølgelig ved vores koncept og det betyder at kommer du med et udspecificeret skriftligt tilbud fra det lokale, autoriserede Toyota værksted, som er billigere end tilbuddet fra Skorstensgaard og indeholder brug af originale dele, så matcher vi ikke bare prisen, men giver dig 20% rabat.

Vejhjælp i hele Danmark helt gratis

Når du får udført service ifølge fabrikkens anvisninger, på et af vores værksteder i Odense, får du automatisk vejhjælp i hele Danmark, uden beregning.

Vi kalder det for mobilitetsservice og det er en af vores mange kundefordele. Vejhjælpen fornyes ved hvert service, som udføres efter fabrikkens forskrifter, og løber frem til næste service.

Der er naturligvis inkluderet en lånebil, så du kan komme rundt, hvis din bil må blive på værkstedet.

Værksteder med fordele i Odense

Du får adgang til en bred vifte af kundefordele, når du får udført service efter servicebogen, på et af vores værksteder i Odense. Udover gratis vejhjælp i hele Danmark, er der også mulighed for bla. pensionistrabat, for dig over 65 år, expresservice, hvor bilen undersøges indenfor 15 min. i tilfælde af en akut fejl, og mulighed for servicekort med op til 60 dages kredit.

Herudover er der altid gratis WiFi, varm kaffe eller en kildevand. Ligesom du er velkommen til at se tv eller blot slappe af i vores hyggelige venterum. Vores kundecykel kan gratis benyttes til en tur ud i det fri ligesom du kan låne en bil af os.

Book tid og få tilbud online 24/7

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail, vores dygtige værkfører sidder klar til at besvare din henvendelse i vores normale åbningstid.

Skal du booke en tid eller have et tilbud på en reparation eller et service til din Toyota, så kan du klare dette online 24/7, hurtigt, nemt og enkelt. Vi besvarer din online henvendelse inden for 48 timer.

Book tid til service