OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Volvo værksted i Odense

Volvo er et bilmærke, som er kendt for sin holdbarhed, sikkerhed og innovative udvikling af teknologi. Det er derfor vigtigt at pleje og vedligeholde bilen med service, så teknikken opdateres og driftsikkerheden vedligeholdes.


Nu kan vi tilbyde dig service og reparation af din Volvo i 2 afdelinger i Odense. Udover afdelingen på Hvidkærvej i Odense SV, er vi nu tilbage i vores tidligere lokaler på Thorslundsvej i Odense C.


Det betyder at du nu kan få tyske værkstedspriser og den velkendte høje kvalitet og service på begge adresser.


Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Hos Skorstensgaard i Odense har vi tyske værkstedspriser. Det betyder at vi er op til 40% billigere end det lokale, autoriserede mærkeværksted, når du vælger at servicere eller reparere din Volvo hos os. Selvom du sparer penge, går vi ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet eller servicen til dig.


Vi har altid specialiserede mekanikere til at tage sig af din Volvo og vi sender dem løbende på videreuddannelse, således mekanikeren altid er opdateret på den sidste nye viden omkring din bil. Derfor kan vi servicere og reparere alle Volvo modeller, uanset årgang.

Få tilbud på service


Bevar din Volvo fabriksgaranti 100%

Er der stadig fabriksgaranti på din Volvo?

Bare rolig, med et service efter fabrikkens forskrifter, garanterer vi at du bevarer din Volvo fabriksgaranti 100% ellers betaler vi. Kort og godt betyder det at hvis du mod forventning skulle få afvist en fabriks reklamation, på grund af arbejde vi har udført, så betaler vi reparationen på et af vores værksteder.


Vi udfører alle service og reparationer efter fabrikkens anvisninger, bruger kun kvalitets reservedele og udfylder samme tjekskemaer som det autoriserede Volvo værksted.


Derfor er et stempel i servicebogen fra Skorstensgaard i Odense lige så godt som fra mærkeværkstedet.


Vejhjælp helt gratis?

Ja, hos Skorstensgaard får du helt gratis vejhjælp, når du servicerer din Volvo efter fabrikkens forskrifter.


Vi kalder det for mobilitetsservice og servicen dækker i hele Danmark. Det betyder at er bilen punkteret eller er den gået i stå, så kan du få bilen transporteret til et af vores værksteder. Der er også inkluderet en gratis lånebil i servicen.


Du kan læse meget mere om alle vores kundefordele her på hjemmesiden, f.eks. express service, pensionistrabat og meget mere.


Book tid til dit næste Volvo service online

Du kan bestille et tilbud eller booke en tid til service eller reparation af din Volvo online. Vores webløsning har åbent 24 timer i døgnet og vi svarer alle forespørgsler inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til service


Du kan naturligvis både ringe til os eller sende os en mail, som vores dygtige værkfører besvarer i vores normale åbningstid.

Glemt adgangskode?