Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Ford i Randers

Ejer du en Ford og bor du i Randers eller omegn?

Så kan du få serviceeftersyn og reparation på din Ford til tyske værkstedspriser.

Hvorhenne?

Skorstensgaard har åbnet værksted på Ribevej 2C i Randers, og vores priser er typisk op til 40% under de priser, du kender fra mærkeværkstedet.

Det prisbillige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Ford trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Få gratis tilbud til din Ford

Teknologi er integreret del af Ford

Ford biler i vore dage er ligesom mange andre biler spækket med teknologi, og derfor skal værkstedspersonalet i dag være i stand til at håndtere teknologien på lige fod med udskiftning af partikelfilteret.

Det kræver gode færdigheder, og derfor er kurser og uddannelse også en fast del af det at være automekaniker, indskriver eller tekniker hos Skorstensgaard.

Vi har fokus på, at vores medarbejdere er opdaterede på seneste viden om Ford og de øvrige biler, så vi kan stå inde for kvaliteten i det arbejde vi laver.

Det betyder dermed også, at vi er i stand til at servicere alle Ford biler uanset årgang.

Få tilbud på service af Ford

Service som Ford fabrikken ønsker det

For at din Ford kan blive ved med at give dig dejlige køreoplevelser, er det vigtigt at udføre service og nogle gange også reparationer.

Derfor er vores bedste råd også at lade din Ford følge bilens servicebog.

Servicebogen viser, hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn for at bilen forbliver i bedst tænkelige stand så lang tid som muligt.

Med et Service efter servicebogen ved os følger vi samme tjekskemaer som på det lokale aut. Ford værksted, og skal vi skifte reservedele på din bil, så skal du vide, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Dette sikrer kvaliteten i vores arbejde og det giver dig tryghed.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Har du kontrolleret værkstedspriserne?

Vi lever i en tid, hvor det er nemt at bede om tilbud på det arbejde man ønsker udført.

Det er vi fuldt ud klar over hos Skorstensgaard, og vi står stadig fast på at være helt op imod 40% billigere end mærkeværkstederne.

Få tilbud på serviceeftersyn her

Men hvad er de tyske værkstedspriser så?

Hele vores koncept tager sit udgangspunkt i prisniveauet hos vores naboer i Tyskland, og vi tager stikprøver, som viser hvor vores priser er i forhold til de tyske.

Men har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det autoriserede tyske Ford værksted, så tag det med til os.

Vi matcher prisen uden at blinke og du slipper for at tage den lange køretur ned over grænsen.

Ellers kan vi jo ikke kalde det Tyske Værkstedspriser!

Få mere information her.

Få et uforpligtende tilbud her

Du kender prisen

Kunder hos Skorstensgaard i Randers ved altid, hvad de skal betale, når de henter bilen igen.

Det skyldes at du – når du afleverer din bil hos os – har aftalt, hvad der skal laves, og hvad prisen for dette stykke arbejde er sammen med vores værkfører.

Dette får du skriftligt, og det er din sikkerhed for at værkstedsfakturaen ikke løber løbsk, mens bilen er på vores værksted.

En gang imellem hænder det, at vores mekaniker finder mere arbejde, mens bilen er på værksted.

I sådan et tilfælde bliver du kontaktet af værkstedet angående arbejdet, hvor vi selvfølgelig har en pris klar til dig, og denne del af arbejdet vil ikke blive påbegyndt uden godkendelse.

Når du henter din bil på værkstedet i Randers, så gennemgår værkføreren fakturaen og arbejdet med dig, og du har rig mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Tilbud på service? Klik her

Gratis vejhjælp & lånebil

Ved Service efter servicebogen på din Ford, så følger der nogle gode kundefordele med.

Eksempelvis får du gratis vejhjælp til bilen. 

Det hedder Skorstensgaard Mobilitetsservice, og det dækker 24/7 i hele landet, hvis din bil kommer ud for ting som tyveri/indbrud, trafikskade eller får påfyldt forkert brændstof.

Kan vi ikke reparere din bil på stedet, bugserer vi den til nærmeste Skorstensgaard afdeling, hvor du senest kl. 17 samme dag vil få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Få GRATIS tilbud her

Bibehold fabriksgarantien på din Ford

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den bevares, hvis du vælger Service efter bogen hos os.

Det gør vi, fordi servicet dermed sker efter Fords egne forskrifter, og vi dokumenterer naturligvis vores arbejde fuldt ud.

Skulle du efterfølgende komme i en situation, hvor du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi dermed hjælpe dig med den behørige dokumentation for udført arbejde.

Afviser bilimportøren din sag, kan du komme til os med din Ford, for så laver vi reparationen uden yderligere omkostning for dig.

Det er derfor, vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Alle vores kunder kan gøre brug af kundefordelsprogrammet, og du finder links til vores øvrige fordele her på siden.

Få tilbud på Service efter bogen

Kontakt Skorstensgaard i Randers

Skal din Ford på værksted? 

Trænger den til service eller reparation?

Book tid på vores autoværksted på Ribevej 2C i Randers lige her på siden eller bed om at få et gratis og uforpligtende tilbud på reparationen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til værkstedet, ligesom du altid er velkommen til at komme forbi og sige hej.

Alle de henvendelser Skorstensgaard i Randers modtager, besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til service her