Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Randers

Ejer du en nyere Opel, så har du også en bil som er driftssikker og proppet med teknologi.

Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det naturligvis essentielt at holde det opdateret.

Dermed har du en bil, der fungerer ideelt.

På vores værksted i Randers har vi erfarne mekanikere, som foretager serviceeftersyn og reparationer af alle Opel modeller.

Forskellen er bare, at vi er op imod 40% billigere end det lokale autoriserede Opel værksted.

Det prisbillige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig får du god service og kvalitet i det udførte arbejde.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Opel trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekanikernes viden er altid opdateret

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har sidste nye information om Opel og det tekniske materiel der skal til for at kunne udføre et godt serviceeftersyn af din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så de kan give dig rigtig og professionel rådgivning, når du kontakter dem med en forespørgsel om din Opel.

Få tilbud på service af Opel

Spar penge via Tyske værkstedspriser

Vi er funderet på tyske værkstedspriser uden, at du skal køre ned over grænsen med din bil, og det er på grund af denne tilgang, at du oplever store besparelser på værkstedsregningen. Det kan du læse mere om her.

Udover besparelsen får du også del i de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Randers.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice i menuen her på hjemmesiden.

Er du fyldt 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Du bevarer bilens fabriksgaranti

Hos Skorstensgaard garanteres du, at du bevarer din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du vælger vores værksted i Randers.

Denne garanti kan vi stille, da vi arbejder ud fra samme serviceskemaer og forskrifter som det lokale autoriserede Opel værksted, og disse informationer har vi fra Opel fabrikken selv.

Garanti er en tryghedsfaktor, og derfor er det vigtigt for os at pointere, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har foretaget, så kan du komme til os og så laver vi din bil på vores regning.

Få et uforpligtende tilbud her

Du ved hvad det koster

Her på siden kan du let og hurtigt booke tid til serviceeftersyn eller reparation af din Opel.

Du kan få et skriftligt tilbud på det du ønsker udført på forhånd så du kender prisen.

Og finder vi mere arbejde i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en reservedel, og der derfor må afviges fra det aftalte, så kontakter vi dig for accept, før vi begynder på ekstra arbejdet.

Alle forespørgsler til os har en behandlingstid på maksimalt 48 timer på hverdage, og vil du tale med vores værkfører i Randers, så er du altid velkommen til at kontakte værkstedet.

Book tid på værkstedet her