Frit værksted til din Opel i Randers

Fortæller din Opel dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Ribevej 2C i Randers og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Opel fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Opel skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Opel værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Randers ? og dermed er det dig som Opel ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Opel

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Randers , så udføres det nøjagtig efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Opel værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Opel, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Opel.

Kendskabet til Opel er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Randers har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Opel modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Opel.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Opel har brug for, så vi kan reparere din Opel nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker undervogn på bil
Skorstensgaard mekaniker

Skorstensgaard Randers er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Randers . Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Opel er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Randers giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Randers

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Randers , så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Ribevej 2C, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Flag og pylon ved Skorstensgaard facade