Frit værksted til din Seat i Randers

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Ribevej 2C i Randers og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Seat skal til service eller reparation. Dermed kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Randers ? og dermed er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Randers er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Randers . Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Hvid bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din Seat er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Seat er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Randers har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Seat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Seat.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Seat har behov for, så vi kan reparere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard
Kunde har nedbrud på bilen

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Randers , så udføres det præcis efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Seat værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Randers giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Randers

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Randers , så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Ribevej 2C, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard facade