Frit værksted til din Skoda i Randers

Lyser serviceindikatoren i din Skoda?

Så prøv Skorstensgaard på Ribevej 2C i Randers og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Skoda værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Randers ? og så er det dig som Skoda ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Randers er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Randers . Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Skoda, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Skoda er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Skoda er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Randers har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Skoda modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Skoda.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Skoda præcist, sikkert og effektivt.

Værkfører gennemgår faktura med kunde
Kunde har nedbrud på bil

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Randers , så sker det nøjagtig efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Skoda værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Skoda er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker Skoda bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Randers giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Randers

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Randers , så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Ribevej 2C, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Flag og pylon ved facade