Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Volvo i Randers

Skorstensgaard i Randers er et frit værksted, som foretager reparation af og serviceeftersyn på Volvo biler uanset bilens alder. Opgaverne klares altid med kvalitet for øje.

Den mest iøjnefaldende forskel på Skorstensgaard og det aut. Volvo værksted er helt klart prisen.

Vores priser ligger op til 40% under dem, du kender fra det lokale aut. Volvo værksted, så der er gode penge at spare ved at vælge vores værksted på Ribevej 2C i Randers.

Og så har vi ikke engang nævnt vores gode kundefordelsprogram, som alle Skorstensgaard kunder kan gøre brug af.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Derudover får du på vores værksteder god service og kvalitet i det udførte arbejde.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din Volvo serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få tilbud på service her

Tyske værkstedspriser

Vores succesfulde koncept Tyske Værkstedspriser betyder naturligvis meget lave priser, men også at det arbejde, der foretages på din bil er helt i top.

Faktisk kan du ved at få Service efter servicebogen få et serviceeftersyn af din Volvo nøjagtig som Volvo selv ønsker det, da vi her bruger Volvos egne tjekskemaer ved gennemgang af din bil.

Vores dedikerede og dygtige mekanikere tripper for at se på din Volvo, uanset om det er en motorfejl, et stenslag eller noget tredje, du skal have fagfolk til at kigge på.

Vi uddanner vores mekanikere og teknikere løbende, så de hele tiden er up-to-date med hensyn til viden om Volvo og alle de mange andre bilmærker.

Få et uforpligtende tilbud her

Mobilitetsservice, lånebil & meget mere

Får du Service efter bogen og følger du bilens serviceplan, så kvitterer Skorstensgaard med gratis vejhjælp i hele landet.

Det hedder Mobilitetsservice og dækker døgnet rundt, hvis din bil kommer ud for

  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen

Derudover får du flere gode rabatordninger og muligheden for at få en gratis lånebil stillet til rådighed, mens din Volvo er under vores behandling.

Få tilbud på Service efter bogen

100% fabriksgaranti

Service efter Volvos anvisninger hos Skorstensgaard betyder også bibeholdelse af din bils fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden.

Det giver ro i maven og du kan køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, for hvis de afviser sagen på grund af arbejde vi har lavet, så kommer du bare til os.

Så ordner vi din Volvo uden yderligere omkostning for dig.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Kontakt Skorstensgaard i Randers

Du kan booke tid til serviceeftersyn eller reparation på vores bilværksted i Randers lige her på siden. Det er både nemt og hurtigt overstået.

Ønsker du et tilbud på det du skal have lavet, så giver vi det gerne. Alle tilbud fra os er selvfølgelig aldeles uforpligtende og 100% gratis.

Og har du behov for rådgivning, så står værkføreren i Randers klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan sende en mail, ringe eller komme forbi værkstedet på Ribevej 2C og sige hej.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din bil her