Få et optimalt udsyn med polering af forlygter

OBS: Udføres kun på Odense SV værkstedet

Mangler du udsyn om aftenen, når du kører bil? Måske synes du bare ikke, at bilen lyser vejen godt nok op? Så er der stor sandsynlighed for, at du skal have poleret din bils forlygter. Hvis lyset ikke er så kraftigt, som det plejer, er det nemlig ofte et tegn på, at forlygterne er blevet matte med tiden.

Hos Skorstensgaard tilbyder vi dig en prisbillig løsning, hvor du kan få optimalt udsyn igen af dine forlygter, uden at du skal skifte dem. Vores uddannede fagfolk bruger specialiseret udstyr til at rense og slibe forlygterne, inden lygterne får en effektiv beskyttelse på. Dermed er din bil helt sikker at køre i igen.

Hvorfor?

Derfor får din bil matte forlygter

En mat forlygte opstår af flere grunde. Blandt andet er varmen fra pærerne med til at give en gullig farve på glasset. Samtidig varmer solen konstant forlygterne og falmer glasset, så plasten med tiden bliver mat.

En tredje hyppig årsag er vind og vejr, som kommer op på forlygterne under kørsel. Det kan for eksempel være små stenslag. Desuden er saltaflejringer om vinteren med til at sætte sig som en hinde på forlygten, som kan være svær at få fjernet.

Hvordan?

Sådan renser og polerer vi forlygte

Får du poleret matte forlygter hos Skorstensgaard, får du en behandling og reparation med en lang holdbarhed.

Processen indebærer følgende:

  • Vi starter med at slibe det yderste lag af forlygterne med et særligt slibemiddel.
  • Dernæst bliver små stenslag og misfarvninger på glasset fjernet med en effektiv slibning af glasset, så vi når helt ned til råmaterialet.
  • Når vi har slebet det yderste lag af, bliver forlygterne polerede op igen.
  • Til sidst afslutter vi reparationen med en coating, der er en form for lak, som beskytter glasset.

Med polering og rensning af din bils gamle lygter får de nyt liv og giver optimalt udsyn, uden du skal bruge penge på helt nye. Det er godt for miljøet og for din pengepung.

Nye forlygter?

Hvad koster det at få skiftet forlygter?

Kender du prisen på at få skiftet forlygter? Matte forlygter kan være et problem på både ældre og nye biler. For nogle er løsningen at få skiftet lygterne, hvor det nemt koster et par tusinde kroner.

Du kan selv skifte dine lys og lygter på bilen, men vi anbefaler, at du får en mekaniker til at udføre opgaven. Fordelen ved dette er, at du så kan være sikker på, at de bliver monteret korrekt og ikke sprænger hurtigt efter, de er monteret.

Kontakt vores Kundeservice på 72444424 og få et uforpligtende tilbud på helt nye lygter.