Frit værksted til din Ford i Roskilde

Fortæller din Ford dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Ford fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Ford skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Ford værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Roskilde ? og dermed er det dig som Ford ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Ford

Mekaniker skifter olie på bilen

Skorstensgaard Roskilde er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Ford eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Roskilde. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Ford fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Roskilde, så foregår det præcis efter Ford fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Fords servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Ford værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Ford.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Ford, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger Ford fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Ford er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Ford er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Roskilde har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Ford modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Ford.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Ford har behov for, så vi kan servicere din Ford nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer kofanger på bilen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Ford er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker laver service på Ford bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Ford

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Roskilde giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Ford uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bytoften 7, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard flag ved facade