Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Roskilde

Er du Ford-ejer og bor du i Roskilde eller omegn?

Så kan du få serviceeftersyn og reparation på din Ford til tyske værkstedspriser.

Hvor?

Skorstensgaard har åbnet værksted på Bytoften 7 i Roskilde, og vores priser er typisk op til 40% under de priser, du kender fra mærkeværkstedet.

Billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du oplever god service og kvalitet på vores autoværksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have bilen serviceret eller repareret og se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Ford

Teknologi er integreret i Ford biler

Ford biler i dag er ligesom alle andre biler udstyret med teknologi, og derfor skal mekanikere og teknikere i dag kunne håndtere elektronikken lige så godt som udskiftning af partikelfilteret.

Det kræver indsigt, og derfor er kurser og uddannelse også en fast del af det at være bilmekaniker, værkfører eller tekniker hos Skorstensgaard.

Vi gør alt for, at vores medarbejdere er opdaterede på seneste Ford-viden og de andre biler, så vi kan stå inde for det arbejde vi udfører.

Det vil også sige, at vi kan servicere alle Ford biler uanset årgang.

Få uforpligtende tilbud her

Service som Ford fabrikken ønsker det

For at din Ford kan blive ved med at give dig skønne køreoplevelser, er det vigtigt at udføre service og nogle gange også reparationer.

Derfor er det bedste råd også at lade Ford’en følge bilens servicebog.

Servicebogen nævner, hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn for at holde bilen i bedst mulige stand så lang tid som muligt.

Med et Service efter bogen hos Skorstensgaard følges samme tjekskemaer som på mærkeværkstedet, og skal vi skifte dele på din bil, så skal du vide, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Dette sikrer kvaliteten i vores arbejde og det giver dig tryghed.

Få tilbud på Service efter bogen

Har du undersøgt værkstedspriserne?

Vi lever i en tid, hvor det er nemt at indhente tilbud på det arbejde man vil have gjort.

Det er vi fuldt ud klar over hos Skorstensgaard, og vi står stædigt fast på at være helt op imod 40% billigere end mærkeværkstederne.

Få 100% gratis tilbud her

Men hvad er de tyske værkstedspriser så?

Vores meget succesrige koncept tager sit udgangspunkt i prisniveauet hos vores naboer i Tyskland, og vi tager stikprøver, som viser at vores priser generelt matcher de tyske.

Men skulle du have et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske mærkeværksted, så tag det med til os.

Vi laver prismatch uden at blinke og du slipper for at tage den lange køretur ned over grænsen.

Ellers er det jo ikke Tyske Værkstedspriser! Så når vi siger, at vi matcher prisen, så mener vi det. Læs mere om det her.

Få tilbud på service til Ford

Prisen er fastsat på forhånd

Kunder hos Skorstensgaard i Roskilde ved altid, hvad de skal betale, når de henter bilen igen.

Det skyldes at du – ved indskrivning af din Ford hos os – aftaler, hvad der skal laves, og hvad det kommer til at koste sammen med vores værkfører.

Dette får du skriftligt, og det er din garanti for at værkstedsfakturaen ikke løber løbsk, mens bilen er på vores værksted.

En gang imellem hænder det, at vores mekaniker finder mere arbejde, mens bilen er på værksted.

I sådan et tilfælde bliver du kontaktet af værkstedet angående arbejdet, hvor vi selvfølgelig har en pris klar til dig, og denne del af arbejdet startet uden godkendelse.

Når du henter din Ford på værkstedet i Roskilde, så gennemgår værkføreren fakturaen og arbejdet med dig, og du har lejlighed til at stille de spørgsmål, du måtte have.

Få et tilbud på serviceeftersyn

Gratis vejhjælp & lånebil

Ved Service efter servicebogen på din Ford, så følger der nogle fantastiske kundefordele med.

F.eks. får du gratis vejhjælp til bilen. 

Det hedder Skorstensgaard Mobilitetsservice, og det dækker døgnet rundt i hele Danmark, hvis din Ford kommer ud for ting som tyveri/indbrud, trafikskade eller kører tør for brændstof.

Kan vi ikke gøre din bil køreklar på stedet, bugserer vi den til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvor du senest kl. 17 samme dag vil få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Tilbud på service? Klik her

Bibehold fabriksgarantien på din Ford

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den bibeholdes, hvis du får Service efter forskrifterne hos os.

Det gør vi, fordi serviceeftersynet dermed sker efter Fords egne forskrifter, og vi dokumenterer naturligvis vores arbejde grundigt.

Ender du i en situation, hvor du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi dermed hjælpe dig med den nødvendige dokumentation for det arbejde vi har lavet på din Ford.

Afviser bilimportøren din sag, kan du komme til os med din bil, for så foretager vi reparationen uden yderligere omkostning for dig.

Det er derfor, det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at gøre brug af kundefordelsprogrammet, og du finder links til alle fordelene her på siden.

Tid til service? Få tilbud her

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Skal din Ford på værksted? Trænger den til service eller reparation?

Bestil tid på vores autoværksted på Bytoften 7 i Roskilde lige her på siden eller bed om at få et gratis og uforpligtende tilbud på reparationen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til værkstedet, ligesom du altid er velkommen til at komme forbi og sige hej.

Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Bestil tid til service her