OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Hyundai i Roskilde

Hos Skorstensgaard i Roskilde står vi klar til at hjælpe dig med service af din Hyundai.


Vores dygtige bilmekanikere er veluddannede og effektive, så du kan trygt lade os servicere din bil hos Skorstensgaard i Roskilde.

Spar op til 40% på værkstedsregningen

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.


Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en god service og kvalitet.


Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, hvis din Hyundai trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.


Up-to-date på den nyeste viden

Skorstensgaard i Roskilde tilbyder altid service og reparation af Hyundai til priser, der er op til 40% billigere i forhold til det lokale autoriserede Hyundai værksted.


Vi har hele tiden fokus på kvalitet og kundeservice, og derfor uddannes alle vores ansatte løbende.


Det gælder både vores bilmekanikere og værkførere, så de er helt up-to-date på nyeste viden vedrørende din Hyundai model.


Få tilbud på Hyundai service

Hyundai nyvognsgaranti bevares hos Skorstensgaard

Er din bil stadig dækket af fabriksgarantien, kan du uden problemer vælge os.


Vi udfører både service og reparationer efter fabrikkens anvisninger, og derfor beholder du selvfølgelig din garanti hos os.


Vi bruger de nødvendige tjekskemaer og følger altid de angivne anvisninger.


Derfor vil vi godt garantere, at du bibeholder fabriksgarantien 100% - ellers betaler vi!


Få tilbud på Service efter bogen

Autoværksted i Roskilde med mange fordele

Udover at vores værksted i Roskilde er skarpe på prisen, og har kundeservice i særklasse, så tilbyder vi også et omfattende fordelsprogram til dig som kunde.


Ved at overholde service i henhold til Hyundai fabrikkens servicebog, så giver vi dig eksempelvis gratis vejhjælp i hele Danmark.


Vi kalder det mobilitetsservice, og det sikrer dig hjælp ved blandt andet trafikskade og hvis du kører tør for brændstof.


Når du er kunde hos os, tilbyder vi også udskydelse af betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage med et servicekort, 15% rabat til pensionister og mange flere fordele.


Få et uforpligtende tilbud her

Bestil tid online når det passer dig

Du kan booke tid og få et gratis tilbud her på skorstensgaard.dk, lige når det passer dig Du får svar inden for 48 timer på hverdage.


Er du tvivl om noget eller har du spørgsmål omkring din Hyundai, er vi altid klar med rådgivning ud fra mange års erfaring.


Du er desuden altid velkommen til at ringe, sende os en mail eller komme forbi afdelingen i Roskilde og sige hej.


Bestil tid på værkstedet her

Glemt adgangskode?