Frit værksted til din Hyundai i Roskilde

Fortæller din Hyundai dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Hyundai skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Hyundai værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Roskilde ? og så er det dig som Hyundai ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Roskilde er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Roskilde. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Roskilde, så sker det nøjagtig efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Hyundai værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Advarselstrekant på vej
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Hyundai, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Hyundai er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Hyundai.

Kendskabet til Hyundai er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Roskilde har et bredt kendskab til mange bilmærker, herunder Hyundai modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Hyundai nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Hyundai er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Roskilde giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Bytoften 7, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Flag ved Skorstensgaard facade