Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Roskilde

Ejer du en nyere Opel, så har du også en bil som er driftssikker og fuld af teknologi.

Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for det tekniske, så er det selvfølgelig essentielt at holde software m.m. opdateret.

Dermed har du en bil, der virker optimalt.

Hos Skorstensgaard i Roskilde har vi kompetente mekanikere, som foretager service og reparationer af alle Opel biler.

Forskellen er bare at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Ambition om lavere værksredsregninger til bilejerne

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig giver vi god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Opel trænger til service eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på regningen.

Mekanikernes viden er altid up-to-date

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har sidste nye information om Opel og det tekniske materiel der skal til for at kunne foretage et godt serviceeftersyn af din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så de kan give dig korrekt, professionel vejledning, når du kontakter os med en forespørgsel om din bil.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Spar penge takket være tyske værkstedspriser

Vi er funderet på tyske værkstedspriser uden, at du er nødt til at køre ned over grænsen med din Opel, og det er derfor du får store besparelser på bilregningen.

Så når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Udover besparelsen får du også del i de mange kundefordele, når du vælger Skorstensgaard i Roskilde.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice.

Er du over 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Få tilbud på service af Opel

Du bibeholder din fabriksgaranti

Hos Skorstensgaard garanterer vi også, at du bevarer din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du vælger vores værksted i Roskilde.

Denne garanti kan vi stille, da vi arbejder ud fra samme tjekskemaer og anvisninger som det lokale autoriserede Opel værksted, og disse informationer har vi fra Opel fabrikken selv.

Garanti giver sikkerhed, og derfor skal du også vide, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har udført, så kan du komme til os og så laver vi din Opel U/B.

Få tilbud på Service efter bogen

Ingen overraskelser på bilregningen

Her på siden kan du let og hurtigt bestille tid til serviceeftersyn eller reparation af din bil.

Du kan få et skriftligt tilbud på det du ønsker udført på forhånd så du kender prisen.

Og skulle der dukke noget op i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del, og der derfor må afviges fra det aftalte, så kontakter vi dig for godkendelse, før vi udskifter delen.

Alle forespørgsler til os har en behandlingstid på maksimalt 48 timer på hverdage, og vil du tale med vores værkfører i Roskilde, så er du meget velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

Bestil tid på værkstedet her