Frit værksted til din Seat i Roskilde

Lyser serviceindikatoren i din Seat?

Så kontakt Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Seat værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Roskilde ? og så er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Roskilde er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Roskilde. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Seat, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte km).

Når din Seat er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Seat.

Viden om Seat er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Roskilde har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Seat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Seat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Seat har brug for, så vi kan reparere din Seat præcist, sikkert og effektivt.

Kunde med nedbrud på bilen
Kunde låner lånebil ved Skorstensgaard

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Roskilde, så udføres det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Seat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Hvid bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Roskilde giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bytoften 7, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard flag ved facade