Frit værksted til din Suzuki i Roskilde

Fortæller din Suzuki dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Suzuki på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Suzuki skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Suzuki værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Roskilde ? og så er det dig som Suzuki ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Roskilde er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Roskilde. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Suzuki, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Suzuki er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Suzuki.

Viden om Suzuki er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Roskilde har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Suzuki modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har behov for, så vi kan reparere din Suzuki nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard Pladesmed ordner bil
Skorstensgaard værksted

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Roskilde, så laves det præcis efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Suzuki værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Suzuki er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Roskilde giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Roskilde, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Bytoften 7, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Flag ved Skorstensgaard facade