Frit værksted til din Toyota i Roskilde

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Bytoften 7 i Roskilde og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPresBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Toyota skal til service eller reparation. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Toyota værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Roskilde ? og dermed er det dig som Toyota ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Toyota

Skorstensgaard Roskilde er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Toyota eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Roskilde. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker svejser bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Toyota, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Toyota fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Toyota er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Toyota.

Viden om Toyota er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Roskilde har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Toyota modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Toyota.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Toyota nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter baglygter på bil
Skorstensgaard stempel

Service efter Toyota fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Roskilde, så laves det præcis efter Toyota fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Toyotas servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Toyota værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Toyota.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der udføres på din Toyota er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker bil på lift
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Toyota

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Roskilde giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Toyota uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Roskilde, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Bytoften 7, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard flag ved facade