Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Volvo i Roskilde

Skorstensgaard i Roskilde er et frit værksted, som foretager reparation af og serviceeftersyn på Volvo biler uanset årgang.

Den primære forskel på Skorstensgaard og det aut. Volvo værksted er helt klart prisen, som ligger op til 40% under dem, du kender fra det lokale aut. Volvo værksted. Så der er gode penge at spare ved at vælge vores værksted på Bytoften 7 i Roskilde.

Og så har vi ikke engang nævnt vores fantastiske kundefordelsprogram, som alle Skorstensgaard kunder kan gøre brug af.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Volvo skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få tilbud på service til Volvo

Matcher tyske værkstedspriser

Vores succesfulde koncept Tyske Værkstedspriser betyder naturligvis meget lave priser, men også at det arbejde, der udføres på din bil er helt i top. Få mere information omkring, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Du bør vælge Service efter servicebogen for at få et serviceeftersyn af din Volvo nøjagtig efter Volvo-fabrikkens egne forskrifter, da vi her benytter Volvos egne tjekskemaer når din bil er til service.

Vores dedikerede og kompetente medarbejdere står klar til at afhjælpe problemer på din Volvo, uanset om det er en motorfejl, et olieskift eller noget tredje, du skal have fagfolk til at kigge på.

Vi uddanner vores mekanikere og teknikere løbende, så de hele tiden er up-to-date med hensyn til viden om Volvo og alle de øvrige bilmærker.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Mobilitetsservice, lånebil & meget mere

Får du Service efter bogen og følger du bilens serviceplan, så kvitterer Skorstensgaard med gratis vejhjælp i hele landet.

Det hedder Mobilitetsservice og dækker døgnet rundt, hvis din bil kommer ud for

  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Kørt tør for brændstof
  • Påfyldt forkert brændstof
  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen

Derudover tilbyder vi flere gode rabatordninger og muligheden for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens din Volvo er på vores værksted.

Få tilbud på Service efter bogen

100% fabriksgaranti

Service efter Volvos forskrifter hos os betyder også bevarelse af din Volvos fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden.

Det giver ro i maven og du kan køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, for skulle de gå hen at afvise sagen på grund af arbejde vi har lavet, så kommer du bare til os.

Så ordner vi din Volvo uden yderligere omkostning for dig.

Få et gratis tilbud her

Kontakt Skorstensgaard i Roskilde

Du kan bestille tid til serviceeftersyn eller reparation på vores bilværksted i Roskilde lige her på siden. Det er både let og hurtigt overstået.

Ønsker du et tilbud på det du skal have lavet, så giver vi det gerne. Alle tilbud fra os er selvfølgelig aldeles uforpligtende og 100% gratis, og har du behov for rådgivning, så står holdet i Roskilde klar til at hjælpe dig.

Du kan sende en mail, ringe eller komme forbi værkstedet på Bytoften 7 og sige hej.

Alle henvendelser besvares senest 48 timer senere på hverdage.

Bestil tid til service her