Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Skift til sommerdæk

Når sommeren nærmer sig og vinterføret afløses af tørre veje og forårsfornemmelser er det tid til at skifte til sommerdæk. Hos Skorstensgaard er det både billigt og enkelt at få skiftet til dine komplette sommerhjul, og vi hjælper naturligvis, hvis du skal have nye sommerdæk på dine fælge. Du kan også vælge at bestille dine nye dæk online, og samtidig få montering og afbalancering med i prisen.

Tid til at skifte til sommerdæk?

Det er tid til at skifte til sommerdæk, når vinteren slipper sit tag i vejene og frosten erstattes med temperaturer på mere end 7 graders varme. Derfor kan man ikke sige, at det er på en bestemt dato, at du skal udskifte dine sommerhjul, men derimod bruge den gennemsnitlige dagstemperatur som vejledning for, hvornår der skal foretages dækskift.

Skorstensgaard hjælper dig med at skifte fra vinterhjul til sommerhjul

Pris: kun kr. 249,-*

Sommerdæk er lige så forskellige fra hinanden som vinterdæk er. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige sommerdæk til din bil og din kørestil. Selv om det er let at sammenligne levetid eller støjniveau, så er det mere vigtigt at undersøge sommerdækkets egenskaber på våd vej. Egenskaberne på våd vej er dog knap så lette at sammenligne, men du kan danne dig et godt overblik ved at se på en god og anerkendt dæktest.

Få et godt tilbud på sommerdæk

Afbalancering af sommerhjul ved udskiftning

Dine komplette sommerhjul kan godt trænge til et eftersyn, når de har ligget opbevaret hele vinteren. Måske er det endda tid til at få kontrolleret afbalanceringen, når nu du alligevel skal have hjulene med på værkstedet?

Som tommelfingerregel er det ikke nødvendigt at afbalancere hjulene, hvis ikke du har oplevet rystelser eller lignende inden dit sommerhjul blev afmonteret. men er det mere end 2 sæsoner siden dækket blev monteret på fælgen, kan det være en rigtig god ide at få lavet en kontrol, nu hvor hjulet jo alligevel er afmonteret.

Skorstensgaard afbalancerer dine sommerhjul

Pris: fra kr. 499,-*

Lovgivning om sommerdæk?

I Danmark er der ingen lov vedrørende skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Der er dog lovgivning på området i mange af vores nabolande, når det kommer til vinterdæk, det betyder at der er krav om at man f.eks. skal køre med vinterdæk i en vis periode og her kan du få problemer, hvis du skifter til sommerdæk for tidligt.

Du kan se en oversigt over reglerne her.

Montering af sommerdæk på løse fælge

Skorstensgaard kan naturligvis også hjælp med montering af sommerdæk på fælge, hvis du har behov for at få skiftet dækkene.

Skorstensgaard monterer 4 dæk på fælge inkl. afbalancering fra kr. 955,-*

Få et tilbud på sommerdæk med fælge fra Skorstensgaard, vores dygtige værkfører står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til at finde det helt rigtig dæk til dig og din bil.

Book tid til skift til sommerdæk

*Der ydes ikke prisgaranti på dæk, fælge, montering og udskiftning og hjul