Frit værksted til din Ford i Skive

Fortæller din Ford dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Viborgvej 4A i Skive og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Ford fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Ford værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Skive ? og dermed er det dig som Ford ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Ford

Mekaniker tjekker olie på Ford bil til service

Skorstensgaard Skive er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Ford eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Skive. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Ford fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Skive, så sker det præcis efter Ford fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Fords servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Ford værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Ford.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter olie på bil
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Ford, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din Ford er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Ford.

Viden om Ford er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Skive har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Ford modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Ford.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Ford nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Ford er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Ford

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Skive giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Ford uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Skive

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Skive, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 4A, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil på værksted