Frit værksted til din Mercedes i Skive

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Viborgvej 4A i Skive og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Mercedes på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Mercedes skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Mercedes værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Skive ? og dermed er det dig som Mercedes ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Skive er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Skive. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Mercedes, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Mercedes er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Skive har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Mercedes modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Mercedes.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Mercedes præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Skive, så udføres det præcis efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Mercedes er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Skive giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Skive

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Skive, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 4A, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekaniker tjekker dæk og hjul på bil