Frit værksted til din Peugeot i Skive

Lyser serviceindikatoren i din Peugeot?

Så kontakt Skorstensgaard på Viborgvej 4A i Skive og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Priser for Årets Værksted til Auto Awards
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Peugeot værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Skive ? og så er det dig som Peugeot ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Skive er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Skive. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Peugeot fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Peugeot.

Viden om Peugeot er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Skive har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Peugeot modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Peugeot.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Peugeot præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted
Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Skive, så udføres det nøjagtig efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Peugeot værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Peugeot er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker hjul på bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Skive giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Skive

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Skive, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 4A, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted