Frit værksted til din Suzuki i Skive

Lyser serviceindikatoren i din Suzuki?

Så kontakt Skorstensgaard på Viborgvej 4A i Skive og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Priser for Årets Værksted til Auto Awards
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Suzuki fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Suzuki skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Suzuki værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Skive ? og dermed er det dig som Suzuki ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Skive er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Skive. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Suzuki, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Suzuki fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Suzuki er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Skive har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Suzuki modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har brug for, så vi kan servicere din Suzuki præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted
Mekaniker skifter hjul på bil på værksted

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Skive, så foregår det nøjagtig efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Suzuki værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Suzuki er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Skive giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Skive

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Skive, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 4A, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Mekaniker skifter hjul på bil på værksted