Frit værksted til din Audi i Svendborg

Fortæller din Audi dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Grønnemosevej 20 i Svendborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Audi på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Audi værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Svendborg ? og dermed er det dig som Audi ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Audi

Audi bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Svendborg er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Svendborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Svendborg, så foregår det nøjagtig efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Audi værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på Audi bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Audi, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Audi fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Audi er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Audi.

Viden om Audi er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Svendborg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, herunder Audi modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Audi.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Audi præcist, sikkert og effektivt.

Værkfører giver nøgler til kunde

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Audi er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker påfylder sprinklervæske på bil til service
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Svendborg giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Svendborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Svendborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Grønnemosevej 20, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Svendborg facade