Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Svendborg

Audi-ejere er ligesom alle andre bilejere nødt til at sende bilen til service af og til. Og nogle gange skal nye reservedele isættes og reparation udføres.

Det kan være en dyr omgang. Men nu er det blevet meget billigere i Svendborg.

Hos Skorstensgaard i Svendborg kan du få service eller reparation udført til priser der ligger op til 40% under dem du får hos dit mærkeværksted. Uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet eller det høje kundeserviceniveau.

Vi kalder det Tyske Værkstedspriser og med vores dygtige hold af mekanikere i Svendborg, samt det rette tekniske udstyr, er din Audi hurtigt i tiptop stand igen.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie autoværksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til højere priser hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40% billigere sammenlignet med mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores autoværksteder god service og kvalitet.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Audi

Få et tilbud fra os, hvis din Audi skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Vi arbejder ud fra fabrikkens forskrifter

Alle vores værksteder, inkl. det i Svendborg, arbejder ud fra Audis egne forskrifter og tjekskemaer. Præcis som mærkeværkstedet gør det.

Skorstensgaards værksteder måler sig konstant med de lokale autoriserede værksteder, da det er meget vigtigt for os at kunne levere en fantastisk værkstedsoplevelse. Det gælder både når det kommer til kundeservice, pris og kvalitet i arbejdet.

Få GRATIS tilbud på service

Meget attraktive kundefordele

Vi værdsætter alle vores kunder. Derfor har vi også sammensat et program af meget attraktive fordele, der giver stor værdi for vores kunder, hvad enten det er praktisk, økonomisk eller tryghedsskabende.

Du finder links til fordelene her på siden, men tillad os at fremhæve nogle af dem her.

Mobilitetsservice – gratis vejhjælp

Får du lavet service på din Audi efter fabrikkens egne forskrifter, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste serviceeftersyn.

100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Er der fabriksgaranti på din Audi, kan du roligt overlade den til Skorstensgaards kompetente mekanikere.

Vi udfører arbejdet ud fra Audi fabrikkens forskrifter og benytter primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Det betyder at et stempel fra os i bilens servicebog er 100% gyldigt.

Afviser importøren en garantireparation på baggrund af arbejde som er udført af Skorstensgaard, så kan du komme til os. Så foretager vi reparationen uden beregning for dig.

Gratis lånebil

Vi tilbyder gratis lånebil til dig mens din Audi er til reparation. Det bliver ikke en Audi du låner, men den er pålidelig og du er mobil under processen. 

Vi har også en kundecykel du kan låne, hvis du f.eks. bor eller arbejder tæt på værkstedet i Svendborg.

Gennemsigtighed – du ved hvad du betaler for

Når din Audi er hos Skorstensgaard i Svendborg, så ved du på forhånd hvad det kommer til at koste. Det har du aftalt med vores værkfører på forhånd.

Af og til sker der det, at mekanikeren under eftersynet finder mere arbejde på din bil. I de tilfælde kontakter vi dig angående det ekstra arbejde, som du selvfølgelig får en pris på.

Og vi påbegynder ikke ekstraarbejdet uden din godkendelse.

Du får naturligvis alt på skrift!

Få GRATIS tilbud fra Skorstensgaard i Svendborg

Du kan både bestille tid på værkstedet og bede om tilbud på reparation af din Audi lige her på siden. Du skal blot benytte knapperne. Det tager ikke lang tid at udfylde.

Alle tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.

Vil du tale med os først, så ringer du bare til Svendborg afdelingen. En gang imellem er der tryk på, men vi følger op på alle henvendelser og du kan typisk vente svar inden for 48 timer på hverdage.

Book tid til din Audi her